Orca AERO - kaj pravijo Američani: pelotonmagazine.com

Ameriški e-magazin je bil eden od številnih medijskih virov, ki so se udeležili znamenitega Tour'd France, in so bil pri Orbea Cofidis na predstavitvi nove Orce Aero svetovnemu tisku:

"Orbea je izkoristila nova, sproščena tehnična pravila UCI, in so presegli razmerje cevi okvirja kolesa, ki je bil do sedaj določen na 3: 1".

Pozornost jemlje tudi bolj "odprta" sprednja vilica, ki zmanjšuje tlak zraka, ki teče med obročem in vilico, kar zmanjša upor (aerodinamično odpornost proti premikanju naprej) za 4 watte.
Peloton je preučil tudi sedežno oporo, "ki je namenjena zmanjšanju turbulence zraka, ne da bi pri tem žrtvovala absorbcijo vibracij."

Uporaba Vision Metron 5D integriranega krmila in opore krmilain Orbea pridobi še dodatnih 6W moči. Na koncu je privarčevanih 27W v primerjavo s standardno Orbea Orca, prihranek 82 sec na razdalji 50 km pri 50 km/h.

In še "seatpost".
Na Orca Aero je reverzibilen in nastavljiv, zahvaljujoč sistemu, ki za razliko od drugih aero koles omogoča daljšo razpon nastavitve sedeža.

"Aero" ni več samo za časovne preizkuse (TT).
Vožnja v zavetrju vlakov in konkurentnih sprinterjev je smrtno resna. Zahvaljujoč Orbei - novi Orca Aero, imamo svoje novo aero orožje!

vir: https://pelotonmagazine.com/gear/three-tour-kask-orbea-orca-aero-bianchi/VSA KOLESA ORCA AERO - klik


Iskanje

Iskanje

Power Meter Shimano Dura Ace FC-R9100-P: mpc 999,00€ zaloga 1 kos

Poglej ponudbo

sportR.si d.o.o.

Linhartova 42
1000 Ljubljana­ Slovenija

Delovni čas:
ponedeljek - petek: 10:00 - 19:00
sobota: 9:00-13:00
nedelja, prazniki: zaprto

Tel.: 05/993-9135