Orbea LOKI

.., v nordijski mitologiji je Loki bog, ki se pojavlja v večih oblikah/obrazih. Njegova značilnost so ukane, dvoličnost..,

Samo "muha enodnevnica" ali dejansko nov standard?
Orbea LOKI !

Loki je drugačne vrste kolo.
Namesto da bi rekli, da je prilagojen za eno vrsto kolesarjev, smo šli naprej in trdimo, da je odlična zabava za kolesarske poti, kjer bodo uživali različni tipi kolesarjev.

Loki je "trail" kolo za kolesarje, ki so novi v MTB kot tudi za tiste ki so mnenja da "XC trdaki", niso tako zabavni ali vsestranski.
Loki apelira tudi na bolj izkušene kolesarje, ki želijo poskusiti "PLUS združljiva kolesa", ki jih je mogoče zlahka pretvori v 29". Ti kolesarji iščejo vsestransko kolo, kolo, ki izpolni številne različne zahteve pri izbiri njihovih kolesarskih poti.


Loki je vsemogočen - Je, zabaven 29inčni "trail" kolo in je tudi 27+ kolo, za raziskovanje novih terenov. Je lahko vaše prvo kolo kot tudi zadnje-edino.
Loki je vseveden. - To kolo ve, kako želite, da se vozite, vam ponuja svet v vaše roke in teren pod vaše pnevmatike. Je lahek in robusten. Eleganten in zmogljiv. Logičen in napolnjen s strastjo. Loki je oster, in je na voljo vsem zaljubljencem v "singlce" - vključno z vami.

STABILNOST, PRILAGODLJIVOST in ZABAVA

  DOUBLE DUTY


  Double Duty: paketi dveh obročev na eni platformi. Preklop med 27+ in 29" velikosti koles v istem okvirju. Geometrija ostaja enaka, ker je zunanji premer obeh koles podoben.
  "Plus" pnevmatike so širše od tradicionalnih pnevmatik imajo pa veliko večji obseg, kar pomeni, da lahko deluje pri nižjih tlakih. To omogoča pnevmatikam Plus, da se peljejo tam kjer navadne pnevmatike ne zmorejo. Zlahka obvladajo rahlo blato in sneg ali pesek. S tem se širi območje, ki ga kot kolesarji sedaj lahko pokrivate.
 Genialnost 27+ je, da uporablja splošno razpoložljivo 27,5" platišče s 3.0" pnevmatiko, ki prinaša približno enak zunanji premer kot 2,2 29-palčna, kar pomeni, vaša Orbea lahko naredite dvojno dolžnost.

USTVARJENO ZA ZADOVOJSTVO - DIGIT potopna sedežna opora
Sposobnost, hitre nastavitve višine sedeža za zahteve "trail" vožnje, je bil povod za  revolucijo potopnih sedežnih opor. Namen potopne sedežne opore je vsekakor umesten, vendar jo njihova cena in potreba po vzdrževanju naredi nepraktično za številne "trail" kolesarje.

Ali obstaja enostavnejša in bolj zanesljiva rešitev kot je ročno spuščanje in dvigovanje sedeža?

Da !

Patentirana Orbea Digit sedežna opora omogoča bistveno hitrejše in lažjo nastavitev med ustavljanjem in nastavitvijo višine sedeža med vožnjo.
VIDEO 1
VIDEO 2

Iskanje

Iskanje

Servis koles

Poglej ponudbo

sportR.si d.o.o.

Linhartova 42
1000 Ljubljana­ Slovenija

Delovni čas:
ponedeljek - petek: 10:00 - 19:00
sobota: zaprto
nedelja, prazniki: zaprto

GSM: 069 707 888
Tel.: 05/993-9135