Orbea Oiz 2021 že od 2399€ dalje

  • Redna cena:8.599,00 €
V košarico
Model:  OIZ 2021 na uradni spletni strani: ORBEA.COM

Informacija o ceni, zalogi, naročilu: INFO@SPORTR.SI

ali

GSM  069 707 888

Oiz in pravi XCO (cross country) sta sinonim, njegova prisotnost na svetovnem prvenstvu je nesporna. Je najlažji, najtrši in najučinkovitejši stroj, na voljo, da pripnete številko in jo popeljete do najvišjega vzpona v popoldanski vožnji. Oiz ima tisto, kar potrebuješ, da dosežeš svoj cilj  - ni boljšega orožja za: aim for the top.

ZAKAJ     JE     OIZ      DRUGAČEN  ?      (klik)
OMX - 1740G *

Novi okvir OMX je lažji, nekoliko trši in okretnejši s 5 mm krajšim ''stack''. Če je tisto, kar iščete, popolna izkušnja XC Race, vam bo OMX to ponudil.

*velikost M z zadnjim amortizerjemGEOMETRIJA SVETOVNEGA POKALA

Izjemno kratek t + zadnji del za eksplozivne pospeške, okretnost in strmo vzpenjanje.


PLOŠČATA MONTAŽA

Najnižji profil zavornega nosilca zagotavlja najčistejšo, najtršo in najlažjo integracijo čeljusti ki je na voljo.FIBERLINK (link med nihajko in amortizerjem)

V prizadevanju za togost in čiste linije smo razvili Fiberlink, vbrizgan z dolgimi vlakni. Popolna mešanica majhne teže in impresivne togosti se Fiberlink brezhibno poveže z oblikami Oiz-a in sedežno cevjo.NOTRANJA NAPELJAVA

To je najhitrejša pot okoli tekmovanja - in optimalna pot za nadzorne kable, ki tekmujejo na dosegu roke. Lastniško zadnje lociranje zadnjega šoka je popolnoma nevidno, saj se skriva pred blatom in se ne ustavlja, ko zgrabite steklenico za vodo. Kontrolniki so dostopni in enostavni za uporabo, kar ustvarja gladke in najbolj seksi namestitve na trgu. To je majhna podrobnost, toda ko je vaše kolo optimizirano in oboroženo, obsedenosti s podrobnostmi ni mogoče banalizirati.DVA BIDONA

Najbolj enostaven dodatek novega OIZ-a, je bilo najtežje izvesti - MD, LG in XL veliki okvirji so opremljeni z dvema nosilcema za bidon znotraj sprednjega trikotnika. Notranja napeljava je omogočila postavitev bidona na doseg roke, namesto da ga nosite na hrbtu ali zadaj.DVA HODA - Two Stroke (v videu pod sliko)

Kaj bi lahko bilo tako kul kot najučinkovitejše, elegantno in prefinjeno 100-mm XC kolo na svetu? Isto kolo v 120mm. Ker sta na voljo dve dolžini hodov v isti skupni dolžini amortizerjev, je Oiz na voljo v dveh konfiguracijah - s 100mm kolesom prisotnim v svetovnem pokalu in 120mm trail kolesom (TR). Različica TR uporablja 120-mm vilice in ima večje pnevmatike in nekoliko trše lastnosti. Toda ne skrbite, ta veliki brat ne izgubi ničesar v tekmi proti vrhu hriba.SQUIDLOCK ROČICA

Tristopenjska ročica je kompaktna, lahka in integrirana z dropper post lever, kar omogoča uporabo samo ene objemke za oba sklopa. 


Model:  OIZ 2021 na uradni spletni strani: ORBEA.COM

Informacija o ceni, zalogi, naročilu: INFO@SPORTR.SI

ali

GSM  069 707 888

Iskanje

Iskanje

Servis koles

Poglej ponudbo

sportR.si d.o.o.

Linhartova 42
1000 Ljubljana­ Slovenija

DELOVNI ČAS - SERVIS:
PONEDELJEK - PETEK
OD 10h – 16h


TRGOVINA - ZAPRTO z odlokom vlade do nadaljnega

sobota: zaprto
nedelja, prazniki: zaprto

GSM: 069 707 888