Orbea Alma 2021 že od 899€ naprej

  • Redna cena:7.499,00 €
V košaricoModel:  ALMA 2021 na uradni spletni strani: ORBEA.COM


Informacija o ceni, zalogi, naročilu: INFO@SPORTR.SI
ali
GSM  069 707 888


TAKE IT TOO FAR

Povečanje zmogljivosti je mogoče najti povsod in obsedenost je del igre. Kako daleč je predaleč? Dokler imamo cilje, tekmovalnost in ustvarjalni duh, smo si prizadevali za zmago. Ko okusimo zmago, postane obsedenost biti najboljši. To čutite v svojem srcu, pljučih in nogah - to lahko zaznate v naših kolesih. Samo s potenjem do najmanjših podrobnosti in potiskanjem mimo tistega, kar se zdi mogoče, lahko dosežemo svoje končne cilje.


OMX 830 gr (M)

Okvirji Orbea Monocoque X (OMX) mešajo izključno vlakna z visokim modulom in vlakna z visoko trdnostjo. Ogljikove lamele se lasersko režejo, da se odvečni materiali čim bolj zmanjša in čim bolje prekriva, opravljene pa so ure predoblikovanja, da se zagotovi optimalno stiskanje z najmanjšo količino ogljika.


DINAMIČNA STRUKTURA

Veliko večino torzijskih in bočnih obremenitev prenaša spodnji del okvirja. Headtube, downtube in chainstays se upirajo zvijanju in prenašajo moč na zadnje kolo. O tem ni nobenega dvoma, odpornost na upogibanje na dnu okvirja neposredno pomeni več vatov do kolesa in senzacionalen prenos moči v trenutku.


UDOBJE

Sedežna opora nove Alme je tanjša, prečni prerezi in premeri zmanjšani, da zagotavljajo elegantno oporo sedežni cevi. Zgornja cev je robustna, kar prispeva k torzijski togosti, vendar se hitro zoži in tako odstrani nepotreben material.

Naravni upogljivi vzorci, ki jih ustvarjata postavitev ogljika in minimalna količina zgornje opore cevi in sedeža, zagotavljajo dinamično, gladko vožnjo, ki je videti kot plavajoča po terenu. Občutek je prefinjen, vendar je opazen in ga je mogoče preizkusiti. In na koncu naporne vožnje bi lahko vplival na stopničke in tolažilno nagrado.


GEOMETRIJA SVETOVNEGA KUPA ORBEA

Alma's World Cup Geometry se je rodila v letih oblikovanja koles XC svetovnega razreda. Položaj je agresiven, udoben in hiter. Za razliko od trail geometrije, ki žrtvuje nekaj natančnosti za vzdržljivost, je geometrija XC natančna in intuitivna za največji prenos moči.


OC KOKPIT

Družina Orbea XC ima povsem nov integriran videz s popolnoma edinstveno zasnovo glava/distančnik/opora krmila OC. Sistem vključuje izbirni nosilec za računalnik, ki je združljiv z vsemi večjimi blagovnimi znamkami s standardnimi adapterji. Sodelovanje komponent OC je detajl, ki dopolnjuje vrhunski občutek naših sodobnih koles XC.


BLOCKLOCK

Sistem omejevalnika krmiljenja Acros BlocKlock 164 ° preprečuje poškodbe okvirja zaradi udarcev s krmilom ali vilico. Z našimi modeli Alma monocoque smo tesno sodelovali z Acrosom, da bi zmanjšali višino ''stack'' in izboljšali integracijo kokpita.


  NOVE BARVE v MyO  


Model:  ALMA 2021 na uradni spletni strani: ORBEA.COM
Informacija o ceni, zalogi, naročilu: INFO@SPORTR.SI
ali
GSM  069 707 888


Iskanje

Iskanje

Servis koles

Poglej ponudbo

sportR.si d.o.o.

Linhartova 42
1000 Ljubljana­ Slovenija

DELOVNI ČAS - SERVIS:
PONEDELJEK - PETEK
OD 10h – 16h


TRGOVINA - ZAPRTO z odlokom vlade do nadaljnega

sobota: zaprto
nedelja, prazniki: zaprto

GSM: 069 707 888