Orbea Orca 2021

  • Redna cena:2.199,00 €
V košarico


Model:  ORCA 2021 na uradni spletni strani: ORBEA.COM


NAJLAŽJE IN NAJBOLJ ZMOGLJIVO Dirkalno kolo

Zmogljivost, tehnologija in slog so bili vedno temelj kolesarjenja. Morda ne tekmujemo, a obožujemo občutek dirkalnega kolesa - Orce, ki je lahka, hitra in lepa. Poklicni športniki, vikend bojevniki, lovci na Stravo in rekreativci imajo podobne cilje - tako radi imamo ''stroj'' in ta življenjski slog.Informacija o ceni, zalogi, naročilu: INFO@SPORTR.SI
ali
GSM  069 707 888


KAJ DELA ORBEA ORCA EDINSTVENO ?


Vsakdo lahko izkoristi mirno vožnjo, napredno tehnično in aerodinamično prednost, tudi če se ne spoznamo na Watte. Pričakujemo vgrajene kontrole in komponente, da so elegantne, pametne in podpirajo naša kolesa. Za prilagodljivost in zmogljivost zagotavljamo, da ima Orca prostor za širšo gumo. Da bi se prilegali najširšemu spektru kolesarjev, ponujamo edinstvene rešitve za vgradnjo krmil in opor krmil, ker ne iščemo enakih položajev na kolesu, ampak želimo najhitrejše kolo, ki ustreza prav nam. Orca je osebno, sodobno, sposobno dirkalno kolo, ki nas navdušuje, da vozimo točno tako, kot želimo.
To so kolesarji, ki se nimajo za šprinterje ali plezalce ali celo dirkače, to so kolesarji, kateri želijo kolo, ki zmore vse in obvlada katero koli pot. So športniki, ki iščejo vodilno tehnologijo in slog ter cenijo kolo, ki izstopa med ostalimi kolesi.

TEHNOLOGIJA
ORBEA MONOCOQUE CARBON
Za izdelavo čim bolj dovršenega ogrodja uporabljamo najsodobnejšo tehnološko napredno ogljikovo konstrukcijo - zapleten in mukotrpen postopek z rezultati, ki jih boste v sedlu cenili
.


OBLIKE OKVIRJA OMX                                                 

Ni veliko kolesarskih podjetij, ki imajo na dosegu roke raziskovalne in razvojne sposobnosti inženirske šole. Orbea sodeluje neposredno s strokovnjaki na univerzi Mondragon v Baskiji, da analizira in preizkusi aerodinamične koncepte.

Odprtine, sedežna cev in nasloni sedeža nove Orce so ovalizirani in nežno poravnani za 10% zmanjšanje upora pri prejšnji različici.


OMR OBLIKE OKVIRJA NOVO

OMR okvir cilja na zaobljene oblike, ki izboljšujejo skladnost in zmanjšujejo težo, zaradi česar je OMR idealen za kolesarje, ki iščejo gladko in učinkovito kakovost vožnje. Postavitev in dinamična struktura zagotavljata skladnost in absorpcijo vibracij 5% boljšo od prejšnje OMR in 10% višjo od sedanje OMX.

Okrogla 27,2-milimetrska sedežna opora je bistveno bolj udobna kot premer 30,9 ali 31,6 mm, kar izboljša udobnost sedenja, ne da bi pri tem žrtvovali togost okvirja na spodnjem nosilcu.Iskanje

Iskanje

Servis koles

Poglej ponudbo

sportR.si d.o.o.

Linhartova 42
1000 Ljubljana­ Slovenija

Delovni čas:
ponedeljek - petek: 10:00 - 19:00
sobota: zaprto
nedelja, prazniki: zaprto

GSM: 069 707 888