Wild FS 2021 že od 4599€ dalje

  • Redna cena:9.299,00 €
V košaricoModel:  WILD FS 2021 na uradni spletni strani: ORBEA.COM


Informacija o ceni, zalogi, naročilu: INFO@SPORTR.SI

ali

GSM  069 707 888


Čas je, da se zganete. Pripravite nahrbtnik in se podajte na popoldansko vožnjo. Ne glede na to, kakšne ovire vas ločujejo od vaših trejlov in vam ljubih kotičkov, je čas, da jih premagate. Podajte se novim dogodivščinam naproti tako, kot znate le vi: na zabavnem in zmogljivem kolesu, s katerim bodo vaše veščine zares prišle do izraza. Osvojite strme vzpone in se na meji skrajnega oprijema in zdrave pameti poženite navzdol. Uživajte v premišljenem dizajnu in sofisticirani kinematiki ali pa se enostavno osredotočite na progo. Z Wild FS boste ponovno prebudili kolesarja v sebi in si začrtali nove cilje. Wild je divji. Ukrotite ga.

GEOMETRIJAGeometrija novega Wild FS je bila zasnovana tako, da neizkušenim kolesarjem zagotavlja več udobja in stabilnosti ter pušča strokovnjakom vožnjo brez omejitev na katerem koli terenu.

POLOŽEN KOT TOPORIŠČAVelika stabilnostNIZKA OS GONILNEGA SISTEMABolj naravni ovinkiDOLG PROSTOR ZA VOZNIKA - COCKPITProstor za premikanje, medtem ko vzdržujete ravnotežjeDOLGA MEDOSNA RAZDALJAStabilnost pri visokih hitrostihPOKONČEN KOT SEDEŽNE CEVI OKVIRJAPrimeren položaj pedaliranjaKRATKA SEDEŽNA CEVZa dolge sedežne oporeKINEMATIKA
160mm HOD - Nekateri kolesarji z njimi preplezajo na tisoče metrov na dolgih vožnjah, drugi pa se v kolesarskih parkih vrtijo v enem krogu in z neskončnimi skoki. Wild FS je zasnovan tako, da se prilagodi vašemu slogu.PROGRESIVNOST - Velika sposobnost nastavitve in progresivna stopnja vzvoda pomagata vzmetenju voziti z višjo obremenitvijo in možnostjo hitrejše vrnitve v začetni položaj.
ANTI-SQUAT - Glavna točka vrtenja na Wild FS je nameščena tako, da učinkovito deluje z enojnim zobnikom spredaj in je prilagojena za še nižjo pozicijo gonilne osi, povezan s 29 '' platišči. Ravnotežje med skladnostjo in učinkovitostjo omogoča vzmetenje z ogromno paleto zmogljivosti.
POKONČEN AMORTIZER - Prostornost okoli amortizerja in kompaktna zasnova. Wild FS uporablja vertikalni položaj za pritrditev amortizerja, s ciljem, da lahko namestite dodatno baterijo in hkrati ohranite nizko težišče.

29'' OBROČI - Maksimalna zmogljivost in hitrost. Za dolge, hitre vožnje po raznoliki podlagi z in veliko vsestranskosti je 29'' jasna izbira za Wild FS. Široke 2,6'' pnevmatike nudijo večjo stično točko, kar pomeni večji oprijem. Več profila se hkrati zakoplje v podlago, in s tem poveča oprijem v zavojih in pri zaviranju.

160mm GONILKE -  ne bodo samo zmanjšale nevarnosti zadevanja ob podlago med vrtenjem pedal po tehničnem terenu, ampak pripomorejo tudi k večji učinkovitosti med samim vrtenjem z višjo kadenco, kjer nudijo večjo stabilnost v kombinaciji z nižjo sredinsko osjo.

REŠITEV  VMODULARNOSTI 2PAK - Wild FS je pripravljen za namestitev druge baterije ki poveča vaš doseg tudi do 1125 watnih ur, odvisno od modela.DRŽALO BIDONA - Wild FS je kompatibilen z standardnim nosilcem bidona in nosilci bidona z integriranim multifunkcijskim orodjem.

ZAŠČITA BATERIJE - zaščitni pokrov iz ogljika ali tehničnega polimera ščiti baterijo s preprostim in zanesljivim gumbom za zaklepanje

MONTAŽA RAČUNALNIKA - Naš edinstven nosilec za računalnik dopušča montažo ekrana na treh različnih pozicijah na krmilu.

SHRAMBA KLJUČA - Key holder - Idealno mesto za shranjevanje ključa od baterije. Nič več iskanja po nahrbtniku ali žepih.

KRMILNI LEŽAJ Z BLOKADO - Acros krmilni ležaj zaščiti Wild FS z onemogočanjem dotika krone vilic z okvirjem v primeru nesreče.


ROBUSTNA NIHAJKA - omogoča večjo togost celotnega okvirja kolesa, kar pripomore k boljši in varnejši vodljivosti in mirnosti pri visoki hitrosti.
KAJ O MODELU WILD FS GOVORIJO TUJI MEDIJI:

EBIKE-MTB + klik


BIKERADAR + klik


SINGLETRACKWORLD + klik


MTBR + klik
DODATNA OPREMA KOLESA/KOLESARJA:

PEDALA


Model:  WILD FS 2021 na uradni spletni strani: ORBEA.COMInformacija o ceni, zalogi, naročilu: INFO@SPORTR.SI

ali

GSM  069 707 888


Artikel je nov produkt podjetja Orbea, proizvajalčev dobavni rok artikla je informativne narave.

Trgovina vam bo posredovala predviden rok dobave, katerega poda proizvajalec in na katerega trgovina nima vpliva, ter ne nosi odgovornosti za morebitno zamudo v izdelavi kolesa.

Pridržujemo si pravico do sprememb informacij o izdelkih na tej strani, kar se lahko zgodi kadarkoli in brez predhodnega obvestila, vse to velja tudi za: opremo, specifikacije, modele, barve in materiale.
Iskanje

Iskanje

Servis koles

Poglej ponudbo

sportR.si d.o.o.

Linhartova 42
1000 Ljubljana­ Slovenija

DELOVNI ČAS - SERVIS:
PONEDELJEK - PETEK
OD 10h – 16h


TRGOVINA - ZAPRTO z odlokom vlade do nadaljnega

sobota: zaprto
nedelja, prazniki: zaprto

GSM: 069 707 888