Wild HT

  • Redna cena:3.399,00 €
V košarico
Model:  WILD HT 2021 na uradni spletni strani: ORBEA.COM

Informacija o ceni, zalogi, naročilu: INFO@SPORTR.SI
ali
GSM  069 707 888


Čas je za odhod. Spakirajte za popoldansko vožnjo in začnite pedalirati. Ne glede na ovire med vami in vašimi posebnimi kraji je čas, da jih umaknete. Vstopite in odkrijte nove pustolovščine po svojem okusu - na krovu zabavne in zmogljive naprave, ki izboljšuje vaše sposobnosti, hkrati pa širi vaš domet. Osvojite strme vzpone in premaknite meje oprijema in dobre presoje na poti navzdol. Uživajte v pametnem dizajnu in prefinjeni kinematiki vzmetenja ali pa se preprosto osredotočite na pot. Wild poživi vožnjo in vam pomaga načrtovati nove cilje. Vrnite nadzor - Take back your Wild.

/ eMTB geometrija s kratkim zadnjim trikotnikom in pokončnim položajem na kolesu

BOSCH PERFORMANCE CX 250WPowerTube 500 Wh"Nov način eMTB.Minimalističen dizajn z najbolj kompaktno in lahko baterijo na trgu.Baterijo lahko napolnite na kolesu ali ločeno.Pokrov z dvojno gostoto za optimalno zaščito akumulatorja.Injicirano oblikovan ščitnik motorja je izredno robusten, z neopazno težo kovine.
KAJ O MODELU WILD HT GOVORIJO TUJI MEDIJI:
EBIKE-MTB + klik
DODATNA OPREMA KOLESA/KOLESARJA:

PEDALAArtikel je nov produkt podjetja Orbea, proizvajalčev dobavni rok artikla je informativne narave.

Trgovina vam bo posredovala predviden rok dobave, katerega poda proizvajalec in na katerega trgovina nima vpliva, ter ne nosi odgovornosti za morebitno zamudo v izdelavi kolesa.

Pridržujemo si pravico do sprememb informacij o izdelkih na tej strani, kar se lahko zgodi kadarkoli in brez predhodnega obvestila, vse to velja tudi za: opremo, specifikacije, modele, barve in materiale.


Iskanje

Iskanje

Servis koles

Poglej ponudbo

sportR.si d.o.o.

Linhartova 42
1000 Ljubljana­ Slovenija

DELOVNI ČAS - SERVIS:
PONEDELJEK - PETEK
OD 10h – 16h


TRGOVINA - ZAPRTO z odlokom vlade do nadaljnega

sobota: zaprto
nedelja, prazniki: zaprto

GSM: 069 707 888