Tekaška steza Xplorer Apollon X8

  • Redna cena:1.052,00 €
V košarico

Zmogljiv motor skrbi za vzdržljivost in hitrost in je zelo primeren za intervalne treninge. Izboljšajte izgubo kalorij s tipkama za hitro kontrolo nagiba do 15%. Hoja z nagibom zmanjša obremenitev na sklepe in pospešuje izgorevanje maščob.

Poleg tega poskrbi za popestritev vašega programa za izgubo kalorij/izboljšanja moči in vzdržljivosti. S tipkama prilagodite želeni nagib z enim samim dotikom. 125x42 širina tekalne podlage. Tek na tej udobni stezi vam nudi občutek varnosti in udobnosti medtem ko porabljate kalorije in dosegate želene cilje. 0.8-14 km/h hitra kontrola hitrosti.

Tipke za hitro kontrolo hitrosti vam omogoča, da spremenite trenutno hitrost med vadbo v razponu 0,8-14 km/h, z enim samim dotikom. Ta vzdržljiva tekalna steza je narejena za uporabnike s težo do 120 kg. Zmanjšajte obremenitev na vaše sklepe z uporabo te tekalne steze. Prijetna podloga za tek zaščiti kolena, gležnje in hrbet. Tako ostanete dodatno motivirani za izgubo teže.

Štiri samostojna blažilca udarcev zmanjšajo obremenitev na vaše telo. Nadzorujte porabo kalorij na velikem čitljivem LCD ekranu z modro osvetlitvijo, ki vam omogoča da ostanete v vrhunski formi s spremljanjem ​​rezultata vadbe. Ekran prikazuje: hitrost, čas, razdaljo, srčni utrip in porabo kalorij.

Dosežite maksimalen učinek vaše vadbe in obdržite telo v želenem intervalu nadzora srčnega utripa s pomočjo vgrajenih senzorjev za merjenje pulza. Naprava ima vgrajena koleščka za lažji transport in enostavnejše rokovanje z napravo.

Xplorer tekalna steza Apolon X8 ima enoletno garancijo na vse dele ob predpostavki rednega vzdrževanja in normalne uporabe.           

Naziv
Tekaška steza Xplorer Apollon X8
SKU
5860
Cena
1.052,00 €
Blagovna znamka
Xplorer
Vrsta izdelka
Tekalna steza
Mere naprave v cm
168 x 73 x 135
Mere tekaške steze v cm
125 x 42
Tip tekalne steze
Motorna tekalna staza
Hitrost v km/h
0.8-16
Prilagoditev nagiba
računalniško
Stopnji nagiba
15
Tip računalnika
Računalnik z LCD zaslonom
Funkcije računalnika 
čas, hitrost, razdalja (km), poraba kalorij, mjerenje pulza
Dodatna oprema
zložljiva, kolesa za prevoz
Upraba
V notranjih prostorih
Pogostost vadbe
Rekreativna vadba, aktivna vadba
Moč motorja v HP
1.75
Jamstvo
2 leti
Fitness cilj
Full Body Workout, Izguba teže, Kardio trening, Poraba kalorij, Trening spodnjega dela telesa
Iskanje

Iskanje

Power Meter Shimano Dura Ace FC-R9100-P: mpc 999,00€ zaloga 1 kos

Poglej ponudbo

sportR.si d.o.o.

Linhartova 42
1000 Ljubljana­ Slovenija

Delovni čas:
ponedeljek - petek: 10:00 - 19:00
sobota: 9:00-13:00
nedelja, prazniki: zaprto

Tel.: 05/993-9135