OIZ M50 19

 • Redna cena:2.999,00 €
 • Popust:25,01%
 • Cena s popustom:2.249,00 €
V košarico

 • Okvir Orbea Oiz Carbon OMP 2017 Boost Press Fit Taper DCR

 • Amortizer Fox Float DPS Performance Remote Push-lock Evol custom tune165x38mm
  Vilice Fox 32 Float SC Performance 100 Remote Push-Lock QR15x110
  Gonilke SRAM Stylo CNC Eagle Dub Boost 34t
  Krmilni ležaj Acros Alloy 1-1/8 - 1-1/2" Integrated
  Krmilo Orbea OC-II Flat 720mm
  Opora krmila Race Face Ride
  Prestavne ročice SRAM NX Eagle
  Zavore Shimano MT501 BR500 Hydraulic Disc
  Kaseta SRAM NX PG-1230 Eagle 11-50t 12-Speed
  Zadnji menjalnik SRAM NX Eagle
  Veriga SRAM NX Eagle 12-Speed
  Obročniki Mavic Crossmax TL 6-Bolt
  Plašči Maxxis Ikon 2.20" TLR 120 TPI 3C Exo
  Opora sedeža Maxxis Ardent 2.2" TLR Exo Dual
  Pedali N/A
  Opora sedeža Race Face Ride 31.6x375mm
  Sedež Selle Italia SL X-Cross Flowpovezava IZBIRA DRUGIH PONUJENIH KOMPONENT
povezava PREDNOSTI/TEHNOLOGIJA OIZ
povezava PONUDBA KOLES OIZ
informacije info@sportr.si  cena kredit: 106,20 x 24 mesecev 


BARVNA PALETA:
Oiz je vajen trdega dela, ki je potreben za doseganje najvišjih ciljev, vodilnih mest in zmagovalnih stopničk. Za to ni potrebno graditi pedigreja - dve naslova svetovnega prvaka dokazujeta, da je Oiz ''ta pravi''. Oiz in največje tekme so sinonim, njegova navzočnost na svetovnem prvenstvu je nesporna. Je najlažji, najbolj tog in najučinkovitejši stroj na razpolago, namenjen za štartno vrsto v svetovnem pokalu ali pa za najvišji vrh popoldanskega vožnje. Oiz ima tisto, kar potrebujete, da pridete do cilja - ni boljšega orožja za najvišji cilj.INSIDE LINE (*patentirano!) Je najhitrejša in najbolj optimalna pot do vaših prstov, ki kontrolirajo zaklep zadnjega amortizerja. Popolnoma nevidno očem, skrito pred umazanijo, umaknjeno pred roko, ki sega po plastenki s pijačo. Komande so dostopne in enostavne za uporabo.FIBERLINK: V prizadevanju za togost in čiste linije smo razvili nov fiberlink, iz ogljikovih vlaken - iz karbona. Popolna mešanica z nizko težo in impresivno togostjo, fiberlink se brez težav poveže z obliko Oiza in sedežne cevi.
WORLD CUP GEOMETRY: Izboljšave Oizove geometrije so se razvijale v dolgih letih oblikovanja vrhunskih XC koles. Položaj je agresiven, udoben in hiter. Upravljanje je natančno in intuitivno za maksimalno agilnost brez nestabilnosti. Koti in dimenzije se skrbno upoštevajo v različnih velikostih, kar povečuje moč s povečanjem učinkovitosti.
MONOKOK EPS: Oiz uporablja najbolj tehnološko napredne ogljikove konstrukcije, ki so na voljo, da bi lahko naredili najbolj sofisticiran okvir - zapleten in mučen proces z rezultati, ki jih boste cenili na poti. Ogljikove plasti so lasersko rezane, da zmanjšajo ostanke materiala in prekrivanja, dolge ure predpriprav smol in materiala pa zagotavlja optimalno sestavo z najmanjšo količino ogljika. Inženiring okvirja, ki uporablja čim več ogljika, in seveda prihranek teže, pa tudi prispeva k prefinjenosti in Oiza. Funkcije, kot so UFO 2 in Fiberlink, v celoti izkoristijo zmogljivosti ogljika in Oiza postavijo v kategorijo brez primerjave.TWO BOTTLES: Ena izmed najpreprostejših lastnosti novega Oiza je bila ena najbolj zapletenih, saj so MD, LG in XL okvirji opremljeni z dvema nosilcema za bidon znotraj sprednjega trikotnika. Dodaten prostor, ki gaponuja kabelska linija ''Inside Line'', namesto v žepu ali na hrbtu prinaša dodatno vodo na dosegu roke.TWO STROKE: Kaj bi lahko bilo še tako cool, kot najbolj najučinkovito, elegantno in prefinjeno 100mm XC kolo?
Odgovor: Enako kolo v 120mm.
Ker sta obe dolžini hoda ponujeni v isti skupni dolžini amortizerja, je Oiz na voljo v dveh konfiguracijah - s 100mm kolesom prisotnim v svetovnem pokalu in 120-milimetrskem trail kolesu (TR). TR različica uporablja vilice velikosti 120 mm in je na pnevmatikah širine 2,35. Ampak brez skrbi, ''veliki brat'' zaradi tega ne zaostaja v tekmi proti cilju, ki je na vrhu hriba!


PREDSTAVITVENI VIDEI KOLESA OIZ 100/120
DODATNA OPREMA KOLESA/KOLESARJA:

PEDALA

Artikel je nov produkt podjetja Orbea, proizvajalčev dobavni rok artikla je informativne narave.
Trgovina vam bo posredovala predviden rok dobave, katerega poda proizvajalec in na katerega trgovina nima vpliva, ter ne nosi odgovornosti za morebitno zamudo v izdelavi kolesa.

Pridržujemo si pravico do sprememb informacij o izdelkih na tej strani, kar se lahko zgodi kadarkoli in brez predhodnega obvestila, vse to velja tudi za: opremo, specifikacije, modele, barve in materiale.

Iskanje

Iskanje

Power Meter Shimano Dura Ace FC-R9100-P: mpc 999,00€ zaloga 1 kos

Poglej ponudbo

sportR.si d.o.o.

Linhartova 42
1000 Ljubljana­ Slovenija

Delovni čas:
ponedeljek - petek: 10:00 - 19:00
sobota: 9:00-13:00
nedelja, prazniki: zaprto

Tel.: 05/993-9135