ALMA M-LTD 19

 • Redna cena:6.599,00 €
 • Popust:31,07%
 • Cena s popustom:4.549,00 €
V košarico
  • Okvir Orbea Alma Carbon OMR 2017 Boost Taper PF DCR
   Vilice Orbea Spirit Rigid Carbon 15x110
   Gonilke SRAM XX1 Eagle Dub Gold Boost 34t
   Krmilni ležaj Acros Alloy 1-1/8 - 1-1/2" Integrated
   Krmilo FSA K-Force Flat 700mm Di2 compatible
   Opora krmila FSA K-Force
   Prestavne ročice SRAM XX1 Eagle Gold
   Zavore SRAM Ultimate Carbon Gold Hydraulic Disc
   Kaseta SRAM XX1 XG-1299 Eagle 10-50t 12-Speed
   Zadnji menjalnik SRAM XX1 Eagle Gold
   Veriga SRAM XX1 Eagle 12-Speed Gold
   Obročniki Mavic Crossmax Pro Carbon TL 6-Bolt
   Plašči Maxxis Ikon 2.20" TLR 120 TPI 3C Exo
   Pedali N/A
   Opora sedeža FSA K-Force Light SB0 27.2x400mm Di2 compatible
   Sedež Selle Italia X-LR Kit Carbonio S  cena kredit: 217,04 x 24 mesecev 

povezava IZBIRA DRUGIH PONUJENIH KOMPONENT

povezava SAMI POBARVAJTE OKVIR - MyO: CUSTOMIZE IT

povezava PONUDBA KOLES ALMA
informacije info@sportr.si

BARVNA PALETA:
Z Almo do najhitrejšega časa kroga, čez najstrmejše vzpone, do največjih pospeškov in nadmorskih višin. Alma je za največje etape, za najglasnejše privržence in najvzdržljivejše kolesarje. Alma je za neizprosne tekmece – za športnike, ki hočejo le najboljše. Ko hitre in najhitrejše ločujejo zgolj sekunde, je Alma na strani najhitrejših. WORLD CUP GEOMETRY: Izboljšave Almine geometrije World Cup Geometryodsevajo spremembev vrhunskem kolesarstvu. Položnejši kot glave okvirja (69,3°/69,5°) zagotavlja stabinost na vse zahtevnejših progah. Strmejši kot sedeža in nižji ''stack'' omogočata natančnejše upravljanje s kolesom in večji izkoristek moči. Krajše cevi ob verigi (420/430mm) zagotavljajo največjo možno mero okretnosti, ne da bi bilo kolo ob tem nestabilno.BOOST: Zaradi 420/430 mm cevi ob verigi in 12 mm votle osi, ki poskrbi za večjo togost kolesa, je nova Alma še natančnejša in odzivnejša. Standard Boost 148 prinaša širši zadnji pesto. Ta je zdaj širok 148 mm, kar pomeni, da se je linija verige pomaknila navzven za 3 mm, zaradi česar okoli gonilne osi ostaja več prostora.SPIRIT: Spirit in Alma gresta z roko v roki. Toge vilice morda niso primerne za vsakogar, vendar pa so lahko najboljša izbira za vas. Če razmere kličejo po vilicah, ki s svojimi 575g omogočajo natančno vodenje kolesa, karbonske vilice, nastavljene posebej za vašo Almo, ne bodo zgolj ''prisrčen'' dodatek, temveč nepogrešljiv element, ki jo bodo spremenile v najboljše gorsko kolo s sprednjim vzmetenjem. Zaradi kompatibilnosti s standardom Boost in običajno širino pesta, ki omogoča namestitev 2,8 colskega plašča, Spirit izstopa iz konkurence. Spirit je na voljo v 29 in 27.5 colski različici, kar pomeni, da se prilega vsem zoženim glavam okvirja koles s sprednjim vzmetenjem. V programu MyO vas čaka na stotine barvnih kombinacij, kjer lahko izberete tisto pravo za svojo ''mašino''.BWC: Namesto, da bi vsem potisnili isto velikost obročnika, smo ustvarili koncept Big Wheels, zaradi katerega lahko vsakdo, ne glede na svojo višino, dobi ustrezno velikost. BWC prinaša pet različnih velikosti okvirjev in dve velikosti obročnikov; okvirja velikosti S in M s 27.5 colskimi obročniki, ter okvirje velikosti M, L in XL z 29 colskimi obročniki.DODATNA OPREMA KOLESA/KOLESARJA:

PEDALAArtikel je nov produkt podjetja Orbea, proizvajalčev dobavni rok artikla je informativne narave.
Trgovina vam bo posredovala predviden rok dobave, katerega poda proizvajalec in na katerega trgovina nima vpliva, ter ne nosi odgovornosti za morebitno zamudo v izdelavi kolesa.

Pridržujemo si pravico do sprememb informacij o izdelkih na tej strani, kar se lahko zgodi kadarkoli in brez predhodnega obvestila, vse to velja tudi za: opremo, specifikacije, modele, barve in materiale.

Iskanje

Iskanje

Power Meter Shimano Dura Ace FC-R9100-P: mpc 999,00€ zaloga 1 kos

Poglej ponudbo

sportR.si d.o.o.

Linhartova 42
1000 Ljubljana­ Slovenija

Delovni čas:
ponedeljek - petek: 10:00 - 19:00
sobota: 9:00-13:00
nedelja, prazniki: zaprto

Tel.: 05/993-9135