OIZ 29 H30

  • Redna cena:2.399,00 €
V košarico

VEČ O CENI IN ZALOGI NA 059 939 135 ali INFO@SPORTR.SI

OKVIR Orbea Oiz Hydro High Polished 2020 Alloy link Boost PF Taper UFO2 I-Line
AMORTIZER Fox i-line DPS Performance Remote Push-Unlock Evol custom tune190x45mm
VILICE Fox 32 Float Rhythm 120 Remote Push-Unlock QR15x110
GONILKE Shimano MT610 32t
KRMILNI LEŽAJ Acros Alloy 1-1/8 - 1-1/2" Integrated
KRMILO OC1 Flat 31.8mm 740mm
OPORA KRMILA Alloy 31.8mm interface 7º
PRESTAVNE ROČICE Shimano SLX M7100
ZAVORE Shimano MT501 BR500 Hydraulic Disc
                Shimano XT M8100 Hydraulic Disc  +199 €
KASETA Sun Race CSMZ90 11-51t 12-Speed
ZADNJI MENJALNIK Shimano SLX M7100 SGS Shadow Plus
VERIGA Shimano M7100
OBROČNIKI Mach1 Maxx 25c Tubeless Ready
PLAŠČI Maxxis Ikon 2.20" FB 60 TPI Dual
              Maxxis Ardent Race 2.2" (F) / Ikon 2.2" (R) TLR +39 €
PEDALI N/A
OPORA SEDEŽA Alloy 31.6x400mm Offset 0
                             OC2 Dropper 31.6mm 125mm travel  +99 €
                             OC2 Dropper 31.6mm 150mm travel  +99 €
SEDEŽ Selle Royal Seta Sport
             Selle Italia SL X-Cross Flow  +14 €
             Selle Italia X3 Lady Boost  +14 €
ROČICA ZAKLEPA VZMETENJA + SEDEŽNE OPORE 
                            OC Squidlock 3-position +59 €povezava: PREDNOSTI / TEHNOLOGIJA OIZ

povezava: PONUDBA VSEH KOLES OIZ

informacije: info@sportr.siBARVNA PALETA:

GEOMETRIJA - ERGONOMIJA - VELIKOST

Oiz je vajen trdega dela, ki je potrebno za doseganje najvišjih ciljev, vodilnih mest in zmagovalnih stopničk. Za to ni potrebno graditi pedigreja - dva naslova svetovnega prvaka dokazujeta, da je Oiz čistokrven. Oiz in največje tekme so sinonim, njegova prisotnost na svetovnem pokalu je nesporna. Je najlažja, najmočnejša in najbolj učinkovita mašina na razpolago, ne glede ali pripnete tekmovalno številko ali se vzpnete na najvišji hrib na popoldanski vožnji. Oiz ima vse kar potrebujete - ni boljšega orodja za dosego najvišjega cilja. 

NOTRANJA NAPELJAVA
Je najhitrejša pot mimo konkurence in optimalna pot za upravljanje na dosegu prstov. Zadnji amortizer je popolnoma neviden, skrit pred blatom in nemoteč, ko sežete po bidon. Komande so dostopne in enostavne za uporabo, zato je to najmehkejše n najprivlačnejše vzmetenje na trgu. Morda je to majhen detajl, vendar ko je vaše kolo optimizirano, prilagojeno in opremljeno, obsedenost z detajli ni nepomembna.

FIBERLINK
V prizadevanju za togost in čiste linije smo iz dolgih injiciranih vlaken razvili Fiberlink. Popolna mešanica nizke teže in impresivne togosti, Fiberlink se brez težav poveže z obliko Oiza in sedežne cevi.

WORLD CUP GEOMETRIJA 
Izboljšave Oizove geometrije so posledica dolgoletnega razvoja vrhunskih XC koles. Položaj je agresiven, udoben in hiter. Upravljanje je natančno in naravno, z maksimalno okretnostjo brez nestabilnosti. Koti in dimenzije so skrbno upoštevani glede na različne velikosti, kar povečuje moč s povečanjem učinkovitosti.

MONOCOQUE EPS
Oiz uporablja najbolj tehnološko dovršeno karbonsko konstrukcijo, ki je na voljo, za najbolj izpopolnjen okvir - zapleten in zahteven postopek z rezultati, ki jih boste cenili na terenu. Karbonske plasti so lasersko razrezane, da se zmanjšajo presežni materiali in prekrivanje, ure predoblikovanja pa zagotavljajo optimalno stikovanje z najmanjšo količino karbona. Izdelava okvirja pretežno iz karbona, seveda prihrani na teži, hkrati pa prispeva k prefinjenosti in izpopolnjenosti Oiza. Funkciji, kot sta UFO 2 in Fiberlink, v celoti izkoristita zmogljivosti karbona in posledično uvrščajo Oiza v kategorijo brez primerjave.

DVA BIDONA
Najbolj enostaven dodatek novega OIZ-a, je bilo najtežje izvesti - MD, LG in XL veliki okvirji so opremljeni z dvema nosilcema za bidon znotraj sprednjega trikotnika. Notranja napeljava je omogočila postavitev bidona na doseg roke, namesto da ga nosite na hrbtu ali zadaj.


DVA HODA
Kaj bi lahko bilo tako kul kot najučinkovitejše, elegantno in prefinjeno 100-mm XC kolo na svetu? Isto kolo v 120mm. Ker sta na voljo dve dolžini hodov v isti skupni dolžini amortizerjev, je Oiz na voljo v dveh konfiguracijah - s 100mm kolesom prisotnim v svetovnem pokalu in 120mm trail kolesom (TR). Različica TR uporablja 120-mm vilice in ima večje pnevmatike in nekoliko trše lastnosti. Toda ne skrbite, ta veliki brat ne izgubi ničesar v tekmi proti vrhu hriba.SQUIDLOCK ROČICA
Tristopenjska ročica je kompaktna, lahka in integrirana z ročko potopne sedežne opore, kar omogoča uporabo samo ene objemke za oba sklopa: odklep/zaklep vzmetenja in nastavitev višine sedeža.


KAJ O MODELU OIZ GOVORIJO DOMAČI/TUJI MEDIJI:
- MTB.SI + klik

PINKBIKE + klik
- BIKERUMOR + klik
- SINGLETRACKWORLD + klik
DODATNA OPREMA KOLESA/KOLESARJA:

PEDALA

Artikel je nov produkt podjetja Orbea, proizvajalčev dobavni rok artikla je informativne narave.

Trgovina vam bo posredovala predviden rok dobave, katerega poda proizvajalec in na katerega trgovina nima vpliva, ter ne nosi odgovornosti za morebitno zamudo v izdelavi kolesa.

Pridržujemo si pravico do sprememb informacij o izdelkih na tej strani, kar se lahko zgodi kadarkoli in brez predhodnega obvestila, vse to velja tudi za: opremo, specifikacije, modele, barve in materiale.

Iskanje

Iskanje

Servis koles

Poglej ponudbo

sportR.si d.o.o.

Linhartova 42
1000 Ljubljana­ Slovenija

Delovni čas:
ponedeljek - petek: 10:00 - 19:00
sobota: 9:00-13:00
nedelja, prazniki: zaprto

Tel.: 05/993-9135