OIZ 29 M30

  • Redna cena:3.848,00 €
  • Popust:18,30%
  • Cena s popustom:3.144,00 €
V košarico

VEČ O CENI IN ZALOGI NA 059 939 135 ali INFO@SPORTR.SI

OKVIR Orbea Oiz Carbon OMR 2019 AlloyLink Boost PF Taper UFO2 I-Line
AMORTIZER Fox i-line DPS Performance Remote Push-Unlock Evol custom tune190x40mm
VILICE 
             TR Suspension Pack 120mm (Fork+Shock)
GONILKE Shimano SLX M7120 32t
KRMILNI LEŽAJ Acros Alloy 1-1/8 - 1-1/2" Integrated
KRMILO OC1 Flat 31.8mm 740mm
OPORA KRMILA Race Face Ride
PRESTAVNE ROČICE Shimano SLX M7100
ZAVORE 
                Shimano XT M8100 Hydraulic Disc
KASETA Shimano SLX M7100 10-51t 12-Speed
ZADNJI MENJALNIK Shimano XT M8100 SGS Shadow Plus
VERIGA Shimano M7100
OBROČNIKI DT Swiss X-1900 Spline 25c TLR 15/110mm CL
PLAŠČI Maxxis Ikon 2.20" FB 120 TPI 3C Exo TR
PLAŠČI Maxxis Ardent 2.2" FB Dual Exo TR
PEDALI N/A
OPORA SEDEŽA Race Face Ride 31.6x375mm
SEDEŽ Selle Italia SL X-Cross Flow
povezava: PREDNOSTI / TEHNOLOGIJA OIZ

povezava: PONUDBA VSEH KOLES OIZ

informacije: info@sportr.siBARVNA PALETA:GEOMETRIJA - ERGONOMIJA - VELIKOST

Oiz je vajen trdega dela, ki je potrebno za doseganje najvišjih ciljev, vodilnih mest in zmagovalnih stopničk. Za to ni potrebno graditi pedigreja - dva naslova svetovnega prvaka dokazujeta, da je Oiz čistokrven. Oiz in največje tekme so sinonim, njegova prisotnost na svetovnem pokalu je nesporna. Je najlažja, najmočnejša in najbolj učinkovita mašina na razpolago, ne glede ali pripnete tekmovalno številko ali se vzpnete na najvišji hrib na popoldanski vožnji. Oiz ima vse kar potrebujete - ni boljšega orodja za dosego najvišjega cilja. 

NOTRANJA NAPELJAVA
Je najhitrejša pot mimo konkurence in optimalna pot za upravljanje na dosegu prstov. Zadnji amortizer je popolnoma neviden, skrit pred blatom in nemoteč, ko sežete po bidon. Komande so dostopne in enostavne za uporabo, zato je to najmehkejše n najprivlačnejše vzmetenje na trgu. Morda je to majhen detajl, vendar ko je vaše kolo optimizirano, prilagojeno in opremljeno, obsedenost z detajli ni nepomembna.

FIBERLINK
V prizadevanju za togost in čiste linije smo iz dolgih injiciranih vlaken razvili Fiberlink. Popolna mešanica nizke teže in impresivne togosti, Fiberlink se brez težav poveže z obliko Oiza in sedežne cevi.

WORLD CUP GEOMETRIJA 
Izboljšave Oizove geometrije so posledica dolgoletnega razvoja vrhunskih XC koles. Položaj je agresiven, udoben in hiter. Upravljanje je natančno in naravno, z maksimalno okretnostjo brez nestabilnosti. Koti in dimenzije so skrbno upoštevani glede na različne velikosti, kar povečuje moč s povečanjem učinkovitosti.

MONOCOQUE EPS
Oiz uporablja najbolj tehnološko dovršeno karbonsko konstrukcijo, ki je na voljo, za najbolj izpopolnjen okvir - zapleten in zahteven postopek z rezultati, ki jih boste cenili na terenu. Karbonske plasti so lasersko razrezane, da se zmanjšajo presežni materiali in prekrivanje, ure predoblikovanja pa zagotavljajo optimalno stikovanje z najmanjšo količino karbona. Izdelava okvirja pretežno iz karbona, seveda prihrani na teži, hkrati pa prispeva k prefinjenosti in izpopolnjenosti Oiza. Funkciji, kot sta UFO 2 in Fiberlink, v celoti izkoristita zmogljivosti karbona in posledično uvrščajo Oiza v kategorijo brez primerjave.

DVA BIDONA
Najbolj enostaven dodatek novega OIZ-a, je bilo najtežje izvesti - MD, LG in XL veliki okvirji so opremljeni z dvema nosilcema za bidon znotraj sprednjega trikotnika. Notranja napeljava je omogočila postavitev bidona na doseg roke, namesto da ga nosite na hrbtu ali zadaj.


DVA HODA
Kaj bi lahko bilo tako kul kot najučinkovitejše, elegantno in prefinjeno 100-mm XC kolo na svetu? Isto kolo v 120mm. Ker sta na voljo dve dolžini hodov v isti skupni dolžini amortizerjev, je Oiz na voljo v dveh konfiguracijah - s 100mm kolesom prisotnim v svetovnem pokalu in 120mm trail kolesom (TR). Različica TR uporablja 120-mm vilice in ima večje pnevmatike in nekoliko trše lastnosti. Toda ne skrbite, ta veliki brat ne izgubi ničesar v tekmi proti vrhu hriba.


SQUIDLOCK ROČICA
Tristopenjska ročica je kompaktna, lahka in integrirana z dropper post lever, kar omogoča uporabo samo ene objemke za oba sklopa.  


KAJ O MODELU OIZ GOVORIJO DOMAČI/TUJI MEDIJI:
MTB.SI + klik
PINKBIKE + klik
- BIKERUMOR + klik
- SINGLETRACKWORLD + klikDODATNA OPREMA KOLESA/KOLESARJA:

PEDALA

Artikel je nov produkt podjetja Orbea, proizvajalčev dobavni rok artikla je informativne narave.

Trgovina vam bo posredovala predviden rok dobave, katerega poda proizvajalec in na katerega trgovina nima vpliva, ter ne nosi odgovornosti za morebitno zamudo v izdelavi kolesa.

Pridržujemo si pravico do sprememb informacij o izdelkih na tej strani, kar se lahko zgodi kadarkoli in brez predhodnega obvestila, vse to velja tudi za: opremo, specifikacije, modele, barve in materiale.

Iskanje

Iskanje

Servis koles

Poglej ponudbo

sportR.si d.o.o.

Linhartova 42
1000 Ljubljana­ Slovenija

Delovni čas:
ponedeljek - petek: 10:00 - 19:00
sobota: zaprto
nedelja, prazniki: zaprto

GSM: 069 707 888