SPIRIT 29 FORK 20

  • Redna cena:499,00 €
V košarico

kolesa so samo po naročilu - v ta namen so cenovno zelo ugodna


VILICE Orbea Spirit Rigid Carbon 15x110


MyO - možnost barvanja okvirja po lastnem izboru - KLIK na predstavitev

povezava: PREDNOSTI / TEHNOLOGIJA KOLES ALMA

povezava: PONUDBA VSEH KOLES ALMA

informacije: info@sportr.siBARVNA PALETA:

GEOMETRIJA - ERGONOMIJA - VELIKOST


Z Almo do najhitrejšega časa kroga, čez najstrmejše vzpone, do največjih pospeškov in nadmorskih višin. Alma je za največje etape, za najglasnejše privržence in najvzdržljivejše kolesarje. Alma je za neizprosne tekmece – za športnike, ki hočejo le najboljše. Ko hitre in najhitrejše ločujejo zgolj sekunde, je Alma na strani najhitrejših.

WORLD CUP GEOMETRY
Izboljšave Almine geometrije World Cup Geometry odsevajo spremembe v vrhunskem kolesarstvu. Položnejši kot glave okvirja (69,3 º/69,5 º) zagotavlja stabilnost na vse zahtevnejših progah. Strmejši kot sedeža in nižji »stack« omogočata natančnejše upravljanje s kolesom in večji izkoristek moči. Krajše cevi ob verigi (420/430 mm) zagotavljajo največjo možno mero okretnosti, ne da bi bilo kolo ob tem nestabilno.

SPIRIT
Spirit in Alma gresta z roko v roki. Toge vilice morda niso primerne za vsakogar, vendar pa so lahko najboljša izbira za vas. Če razmere kličejo po vilicah, ki s svojimi 575 g omogočajo ostroumno in natančno vodenje kolesa, karbonske vilice, nastavljene posebej za vašo Almo, ne bodo zgolj »prisrčen« dodatek, temveč nepogrešljiv element, ki jo bodo spremenile v najboljše gorsko kolo s sprednjim vzmetenjem.
Zaradi kompatibilnosti s standardom Boost in običajno širino pesta, ki omogoča namestitev 2,8-colskega plašča, Spirit izstopa iz konkurence. Spirit je na voljo v 29- in 27,5-colski različici, kar pomeni, da se prilega vsem zoženim glavam okvirja koles s sprednjim vzmetenjem. V programu MyO vas čaka na stotine barvnih kombinacij, kjer lahko izberete tisto pravo za svojo »mašino«.

MONOCOQUE
Alma vključuje tehnološko najnaprednejšo karbonsko konstrukcijo, s pomočjo katere smo izdelali najbolj sofisticiran okvir, kar jih je možno ustvariti. Postopek izdelave je sicer pikolovski in zapleten, vendar smo prepričani, da boste to znali ceniti na terenu.

DINAMIČNA STRUKTURA 4 X 4
Zunanje sile, ki pod težo kolesarja delujejo na okvir – naj bodo to obremenitve v zavojih ali vibracije zaradi udarcev – močno vplivajo na nadzor in oprijem. S tem, ko smo zgornjo cev ukrivili še na četrti točki, smo poskrbeli za naravno upogljivo mesto, ki omogoča učinkovitejšo in mehkejšo vožnjo, zaradi katere se vam bo zazdelo, da lebdite nad terenom.

BWC
Namesto, da bi vsem potisnili isto velikost obročnika, smo ustvarili koncept Big Wheels, zaradi katerega lahko vsakdo, ne glede na svojo višino, dobi ustrezno velikost. BWC prinaša pet različnih velikosti okvirjev in dve velikosti obročnikov; okvirja velikosti S in M s 27,5-colskimi obročniki ter okvirje velikosti M, L in XL z 29-colskimi obročniki.

BOOST
Zaradi 420/430-milimetrske cevi ob verigi in 12-mm votle osi, ki poskrbi za večjo togost kolesa, je nova Alma še natančnejša in odzivnejša. Standard Boost 148 prinaša širši zadnji pesto. Ta je zdaj širok 148 mm, kar pomeni, da se je linija verige pomaknila navzven za 3 mm, zaradi česar okoli gonilne osi ostaja več prostora.


KAJ O MODELU ALMA GOVORIJO TUJI MEDIJI:
ICEBIKE + klik


DODATNA OPREMA KOLESA/KOLESARJA:

PEDALA

Artikel je nov produkt podjetja Orbea, proizvajalčev dobavni rok artikla je informativne narave.

Trgovina vam bo posredovala predviden rok dobave, katerega poda proizvajalec in na katerega trgovina nima vpliva, ter ne nosi odgovornosti za morebitno zamudo v izdelavi kolesa.

Pridržujemo si pravico do sprememb informacij o izdelkih na tej strani, kar se lahko zgodi kadarkoli in brez predhodnega obvestila, vse to velja tudi za: opremo, specifikacije, modele, barve in materiale.

Iskanje

Iskanje

Power Meter Shimano Dura Ace FC-R9100-P: mpc 999,00€ zaloga 1 kos

Poglej ponudbo

sportR.si d.o.o.

Linhartova 42
1000 Ljubljana­ Slovenija

Delovni čas:
ponedeljek - petek: 10:00 - 19:00
sobota: 9:00-13:00
nedelja, prazniki: zaprto

Tel.: 05/993-9135