ORCA M21eTEAM-D

  • Redna cena:4.599,00 €
V košarico


VEČ O CENI IN ZALOGI NA 059 939 135 ali INFO@SPORTR.SI


OKVIR 
Orbea Orca OMR Disc carbon 2020, monocoque construction, tapered 1-1/8" - 1,5", BB 386, powermeter compatible, thru axle 12mm x 142mm rear, thread M12x P1.5, internal cable routing, EC/DC compatible, SP 27,2mm.
VILICE Orbea Orca OMR Disc carbon fork 2020, full carbon steerer, tapered 1-1/8" - 1,5", carbon dropouts, thru axle 12 x 100mm, thread M12xP1.5
GONILKE SRAM Force Dub 33x46t
KRMILNI LEŽAJ FSA 1-1/8 - 1-1/2" Integrated Carbon Cup ACB Bearings
KRMILO OC2 Road, reach 80mm, drop 125mm
               OC2 Road Carbon, reach 80mm, drop 125mm  +149 €
OPORA KRMILA OC2 Road -8º
PRESTAVNE ROČICE SRAM Force eTap AXS
ZAVORE SRAM Force eTap AXS
KASETA SRAM XG-1270 10-28t 12-Speed
ZADNJI MENJALNIK SRAM Force eTAP
PREDNJI MENJALNIK SRAM Force eTAP
VERIGA SRAM Force 12-Speed
OBROČNIKI FULCRUM Racing 400 DB
                     Vision Metron 40 SC DB Carbon Clincher/CL/TLR  +651 €
                     Mavic Ksyrium Pro Carbon DB CL/UST + Yksion PRO 25C  +1050 €
PLAŠČI Hutchinson Fusion 5 All Season TLR 700x28
              Hutchinson Fusion 5 Performance TLR 700x30  +0 €
PEDALI N/A
OPORA SEDEŽA OC2 27.2 Offset 20
                             FSA S-LK Offset SB0 27.2x350/400mm  +0 €
SEDEŽ Prologo Dimension T4.0 size143 mm
             Prologo Scratch-2 Tirox size 143mm Black  +15 €
             Selle Italia SLR Kit Carbonio Black  +70 €
BATERIJA SRAM eTap Powerpack
HANDLEBAR PLUGS Orbea Anti-Slippery/Shock Proof
PREDNJI PESTO Orbea Road 12x100mm, thread M12xP1.5
ZADNJA PESTO Orbea Road 12x142mm, thread M12xP1.5


MyO - možnost barvanja okvirja po lastnem izboru - KLIK na predstavitev


povezava: PREDNOSTI / TEHNOLOGIJA KOLES ORCA

povezava: PONUDBA VSEH KOLES ORCA

informacije: info@sportr.siBARVNA PALETA:

GEOMETRIJA - ERGONOMIJA - VELIKOST
Mnoga kolesa prinašajo fleksibilnost, sproščeno in nevtralno držo ter ukročeno vodljivost. Orca ni eno od teh kolesa. To je kolo za 
kolesarja, ki ima že februarja za sabo 6.000 km in se sredi zime lahko pohvali s 500 vati v nogah. To je kolo za tipa z nogami, izklesanimi kot lokalni vršaci, ki ga še NIKOLI niste premagali in ki je vedno pripravljen narekovati tempo. Orca je namenjena profesionalcem, trdoživim kolesarjem in kolesarkam ter predanim čudakom, ki gredo vedno do konca. Orca je za kolesarje, ki nenehno govorijo le o vatih in treningu in jih zato niti v sanjah ne bi povabili na zabavo – kamor tako ali tako ne bi prišli, ker morajo zgodaj spat. Orca ni za vsakogar. Želite biti hitri?

TOGOST DINAMIČNE STRUKTURE
Večino torzijskih in lateralnih obremenitev obvladuje spodnji del okvirja. Glava okvirja, glavna cev in cev ob verigi so oblikovane tako, da se zoperstavijo zvijanju in hkrati prenašajo moč na zadnji obročnik. Veliki prerezi in odpornost proti zvijanju v spodnjem delu okvirja brez dvoma pripomorejo k temu, da se več vatov prenese na cesto, kar ustvari občutek takojšnjega prenosa moči.

MONOCOQUE
Orca vključuje tehnološko najnaprednejšo karbonsko konstrukcijo, s pomočjo katere smo izdelali najbolj sofisticiran okvir, kar jih je možno ustvariti. Postopek izdelave je sicer pikolovski in zapleten, vendar smo prepričani, da boste to znali ceniti na cesti. Vrhunski okvir Orca OMR vsebuje karbonska vlakna Toray T700, T800 in M40J. Predhodno prepojene plošče karbonskih vlaken se razrežejo lasersko; na ta način je manj odpadnega materiala in prekrivanja.

MEHKOBA
Zunanje sile, ki delujejo na okvir – naj bodo to obremenitve v zavojih ali vibracije zaradi razdrapanih cest – močno vplivajo na nadzor in oprijem. Cevi zadnjega trikotnika so pri novi Orci tanjše, njihovi prerezi in premeri pa manjši, s čimer zagotavljajo največji možen oprijem in nadzor na neravnem terenu, obenem pa na splošno ohranjajo enako togost. Naravna upogljivost, ki je posledica postavitve karbonskih vlaken, in minimalna poraba materiala na zgornji cevi in zadnjem trikotniku omogočata dinamično in tekočo vožnjo, zaradi katere se vam bo zazdelo, da lebdite nad terenom.

FREEFLOW
Vrtenje naper in širši obroči ter plašči na sodobnih kolesih, ki se vilicam približujejo od zadaj (proti toku zraka, ki ga povzroči vrtenje obročnika), ustvarijo visok tlak oziroma upor. Z rešitvijo Freeflow smo poskrbeli za to, da smo noge vilice odmaknili od tega območja in tako zmanjšali tlak in vrtinčenje zraka. Običajna smerna aerodinamika ostaja ista, kolo pa je hitrejše, saj je zračni prostor na območju znotraj vilic manj kaotičen.

TEKMOVALNA CESTNA GEOMETRIJA
Tekmovalna geometrija Orca je nastala na podlagi 100-letnih izkušenj z izdelavo cestnih tekmovalnih koles in prinaša popolno sožitje odzivnosti in stabilnosti. Položaj na kolesu je agresiven, s čimer zagotovimo največjo možno mero aerodinamike in učinkovitosti. Vodljivost kolesa zaznamujeta natančnost in intuitivnost. Pri vseh velikostih okvirjev so koti in dimenzije skrbno premišljeni, zato lahko ob vsakem zasuku pedal iz nog na cesto prenesete več moči. Več moči seveda pomeni tudi višjo hitros

KAJ O MODELU ORCA GOVORIJO TUJI MEDIJI:
- BIKERUMOR + klik
- ORBEA USA + klikDODATNA OPREMA KOLESA/KOLESARJA:

PEDALA

Artikel je nov produkt podjetja Orbea, proizvajalčev dobavni rok artikla je informativne narave.

Trgovina vam bo posredovala predviden rok dobave, katerega poda proizvajalec in na katerega trgovina nima vpliva, ter ne nosi odgovornosti za morebitno zamudo v izdelavi kolesa.

Pridržujemo si pravico do sprememb informacij o izdelkih na tej strani, kar se lahko zgodi kadarkoli in brez predhodnega obvestila, vse to velja tudi za: opremo, specifikacije, modele, barve in materiale.

Iskanje

Iskanje

Power Meter Shimano Dura Ace FC-R9100-P: mpc 999,00€ zaloga 1 kos

Poglej ponudbo

sportR.si d.o.o.

Linhartova 42
1000 Ljubljana­ Slovenija

Delovni čas:
ponedeljek - petek: 10:00 - 19:00
sobota: 9:00-13:00
nedelja, prazniki: zaprto

Tel.: 05/993-9135