GAIN D30

  • Redna cena:2.999,00 €
V košarico

VEČ O CENI IN ZALOGI NA 059 939 135 ali INFO@SPORTR.SI

OKVIR Orbea Gain Hydro, Aluminum 6000 series, Orbea Tube Shaping, Flat Mount Disc Brakes, 135x9 QR, Carrier and Mudguards compatible, max 700x40C, Inner Cable routing, Ebikemotion X35 specific, integrated battery, in
VILICE Speed 400mm Carbon Flat mount
GONILKE Shimano 105 R7000 34x50t
KRMILNI LEŽAJ 1-1/8" Semi-Integrated
KRMILO OC2 Road, reach 80mm, drop 125mm
OPORA KRMILA OC1 Road -6º
PRESTAVNE ROČICE Shimano ST-7020
ZAVORE Shimano R7070 Hydraulic Disc
KASETA Shimano 105 R7000 11-32t 11-Speed
ZADNJI MENJALNIK Shimano 105 R7000 GS
PREDNJI MENJALNIK Shimano 105 R7000 
VERIGA KMC X11
OBROČNIKI Ready GR
PLAŠČI Hutchinson Fusion 5 All Season TLR 700x28
              Hutchinson Fusion 5 All Season TLR 700x25  +0 €
              Hutchinson Fusion 5 Performance TLR 700x30  +0 €
PEDALI N/A
OPORA SEDEŽA OC2 27.2 Offset 20 
SEDEŽ Selle Royal Asphalt GR
             Fizik Antares R5 Versus EVO Regular  +59 € 
MOTOR Ebikemotion X35 25kmh
BATERIJA Ebikemotion 36V/6.9A ANT+
ZASLON 
                OC w/ANT+ (with OC2 Road Stem)  +99 € 
HANDLEBAR PLUGS Orbea Anti-Slippery/Shock Proof
CHARGER Ebikemotion X35
REMOTE1 Ebikemotion iWoc ONEpovezava: PREDNOSTI / TEHNOLOGIJA KOLES GAIN

povezava: PONUDBA VSEH KOLES GAIN

informacije: info@sportr.si


BARVNA PALETA:

GEOMETRIJA - ERGONOMIJA - VELIKOST 

Gain je zasnovan tako, da bo vaša vožnja bolj sproščena in bolj pustolovska. Modela "Enough Power" in "Enough Energy" sta naredila izjemno lahko in športno kolo, ki obvlada vse izzive na cesti. Gain prepozna vaš trud in podpira vašo ambicijo nabiranja kilometrov. Sistemski vmesniki so sodobni, preprosti in popolnoma integrirani. Ni zajetnih komponent, ki bi vplivale na vašo vozniško izkušnjo, distrakcije so minimizirane, ste samo vi, Gain in pot pred vami.

POVEČANJE DOSEGA
Nova enota, nameščena na Gain, med delovanjem zagotavlja integriranemu glavnemu akumulatorju dodatnih 208 W/h. V kombinaciji s 248 W/h glavne baterije to pomeni skupno zmogljivost 450 W/h za sistem Ebikemotion X35. Govorimo o povečanju obsega za kar 70 odstotkov.

GUMB ZA UPRAVLJANJE
Prihranite prostor na krmilu za GPS napravo ali pa pustite nezasedeno. Gainov kontrolni center je atraktiven in diskreten gumb na zgornji cevi okcirja. S preprostim iWoc ONE vmesnikom lahko vklopite in izklopite sistem, preverite nivo moči motorja in preverite napolnjenost baterije. Barvna LED osvetlitev sporoča vse informacije, ki jih potrebujete, na dosegu roke.

NOTRANJA BATERIJA
Baterija je ena najbolj opaznih sestavnih delov sistema eBike, zato smo naredili vse, da bi našli najlažjo, najmanjšo in najbolj diskretno enoto. Koncept "Enough Energy" vam zagotavlja obilico energije, vendar nič več. Ni potrebe po ogromni, visokozmogljivi bateriji s preveliko močjo.

SISTEM VOŽNJE
Srce Gaina je motor na zadnjem pestu, kar je ključ do Gainovega koncepta "Enough Power". Prefinjen pogonski sistem zagotavlja neopazno in zanesljivo pomoč motorja v momentih, ko je to potrebno, da vam olajša vožnjo, ne da bi vam jo določal. Ker je motor nameščen neposredno na zadnjem pestu, lahko pedalirate, ko motorja ne uporabljate, brez občutka vlečenja.

C.A.N. INTEGRACIJA
Za Gain ni potrebna množica žic, vhodov ali dodatkov. Priključek CAN (Controller Area Network) ima en sam vmesnik za polnjenje, sistemsko diagnozo ali pritrditev zunanje rezervne baterije.

PAS SENZOR
Gain za zagotavljanje enakomerne in uravnotežene pomoči, potrebuje napreden senzor. V harmoniji z našimi prizadevanji, da sistem postane preprost in diskreten, zaslonka za kaseto vsebuje 20 magnetov, ki jih zazna integrirani senzor. Sistem spremlja vaše pedaliranje in temu primerno prilagodi asistenco motorja.

APP
Aplikacija za pametne telefone in pametne ure ponuja dodatne nadzorne zmogljivosti za iWoc sistemki ga uporablja Gain. Sledenje vožnji, nalaganje GPS trase ter druge funkcije, so možne prek mobilnega telefona, zaradi česar je Gain še bolj dragoceno orodje.

INTEGRACIJA
Novi karbonski okvir nudi enake integracijske lastnosti kot ostali okvirji naše blagovne znamke, z dodanimi prednostmi integriranega kabla motorja in vgrajenim senzorjem pedala (PAS).

MAVIC
Da bi dosegli najboljšo kakovost, smo se povezali z Mavicom in njihove uspešnice pripeljali v družino Gain; kolesa Aksium Elite in Cosmic Carbon.

PROSTOR ZA ŠIROKE GUME
Širše pnevmatike postajajo vedno bolj priljubljene, celo tekmovalci se odločajo za udobje in nižji kotalni upor 25C ali 28C pnevmatik. Da bi bil Gain še bolj vsestranski, je mogoče pritrditi večino 40C pnevmatik, bodisi klinčer ali tubeless.

KAJ O MODELU GAIN GOVORIJO TUJI MEDIJI:

- ROADBIKEACTIONMAGAZINE + klik
- GEARJUNKIE + klik
- ELECTRICBIKEADVISOR  + klik
- BIKERADAR + klik
- CYCLIST + klik

- EBIKECHOICES + klik


DODATNA OPREMA KOLESA/KOLESARJA:

PEDALA

Artikel je nov produkt podjetja Orbea, proizvajalčev dobavni rok artikla je informativne narave.

Trgovina vam bo posredovala predviden rok dobave, katerega poda proizvajalec in na katerega trgovina nima vpliva, ter ne nosi odgovornosti za morebitno zamudo v izdelavi kolesa.

Pridržujemo si pravico do sprememb informacij o izdelkih na tej strani, kar se lahko zgodi kadarkoli in brez predhodnega obvestila, vse to velja tudi za: opremo, specifikacije, modele, barve in materiale.

Iskanje

Iskanje

Servis koles

Poglej ponudbo

sportR.si d.o.o.

Linhartova 42
1000 Ljubljana­ Slovenija

Delovni čas:
ponedeljek - petek: 10:00 - 19:00
sobota: zaprto
nedelja, prazniki: zaprto

Tel.: 05/993-9135