GAIN F35

  • Redna cena:2.199,00 €
V košarico

VEČ O CENI IN ZALOGI NA 059 939 135 ali INFO@SPORTR.SI

OKVIR Orbea Gain Hydro, Aluminum 6000 series, Orbea Tube Shaping, Flat Mount Disc Brakes, 135x9 QR, Carrier and Mudguards compatible, max 700x40C, Inner Cable routing, Ebikemotion X35 specific, integrated battery, in
VILICE Speed 400mm Carbon Flat mount
GONILKE Prowheel 42 Steel Custom logo
KRMILNI LEŽAJ 1-1/8" Semi-Integrated
KRMILO Alloy 31.8mm Riser 640mm
OPORA KRMILA Alloy 31.8mm interface 7º
PRESTAVNE ROČICE Shimano SL-M2010
ZAVORE Shimano MT200 Hydraulic Disc
KASETA Sun Race CSM989 11-36t 9-Speed
ZADNJI MENJALNIK Shimano Altus M2000 SGS Shadow
VERIGA Shimano HG53 9-Speed

OBROČNIKI Airline Corsa
PLAŠČI Kenda K1067 700x38C Reflective type+puncture protection
PEDALI VP-537 Black
OPORA SEDEŽA Alloy 27.2 Offset 20 
SEDEŽ Selle Royal Scientia A2
ZADNJI PRTLJAŽNIK Orbea rear luggage carrier
BLATNIKI SKS EDGE Alloy C46R
PREDNJA SVETILKA Lezyne POWER STVZO PRO E115 AUTO
ZADNJA SVETILKA Lezyne FENDER STVZO
STOJALO KOLESA Ursus Mooi rear adjustable 
MOTOR Ebikemotion X35 25kmh
BATERIJA Ebikemotion 36V/6.9A ANT+

CHARGER Ebikemotion X35
REMOTE1 Ebikemotion iWoc ONE
REMOTE2 Ebikemotion iWoc TRIO 
PREDNJI PESTO Safety Lockpovezava: PREDNOSTI / TEHNOLOGIJA KOLES GAIN URBAN

povezava: PONUDBA VSEH KOLES GAIN URBAN

informacije: info@sportr.si


BARVNA PALETA:

GEOMETRIJA - ERGONOMIJA - VELIKOST
Gain je zasnovan tako, da bo vaša vožnja bolj sproščena in bolj pustolovska. Modela "Enough Power" in "Enough Energy" sta naredila izjemno lahko in športno kolo, ki obvlada vse izzive na cesti. Gain prepozna vaš trud in podpira vašo ambicijo nabiranja kilometrov. Sistemski vmesniki so sodobni, preprosti in popolnoma integrirani. Ni zajetnih komponent, ki bi vplivale na vašo vozniško izkušnjo, distrakcije so minimizirane, ste samo vi, Gain in pot pred vami.

POVEČANJE DOSEGA
Nova enota, nameščena na Gain, med delovanjem zagotavlja integriranemu glavnemu akumulatorju dodatnih 208 W/h. V kombinaciji s 248 W/h glavne baterije to pomeni skupno zmogljivost 450 W/h za sistem Ebikemotion X35. Govorimo o povečanju obsega za kar 70 odstotkov.

GUMB ZA UPRAVLJANJE
Prihranite prostor na krmilu za GPS napravo ali pa pustite nezasedeno. Gainov kontrolni center je atraktiven in diskreten gumb na zgornji cevi okcirja. S preprostim iWoc ONE vmesnikom lahko vklopite in izklopite sistem, preverite nivo moči motorja in preverite napolnjenost baterije. Barvna LED osvetlitev sporoča vse informacije, ki jih potrebujete, na dosegu roke.

NOTRANJA BATERIJA
Baterija je ena najbolj opaznih sestavnih delov sistema eBike, zato smo naredili vse, da bi našli najlažjo, najmanjšo in najbolj diskretno enoto. Koncept "Enough Energy" vam zagotavlja obilico energije, vendar nič več. Ni potrebe po ogromni, visokozmogljivi bateriji s preveliko močjo.

SISTEM VOŽNJE
Srce Gaina je motor na zadnjem pestu, kar je ključ do Gainovega koncepta "Enough Power". Prefinjen pogonski sistem zagotavlja neopazno in zanesljivo pomoč motorja v momentih, ko je to potrebno, da vam olajša vožnjo, ne da bi vam jo določal. Ker je motor nameščen neposredno na zadnjem pestu, lahko pedalirate, ko motorja ne uporabljate, brez občutka vlečenja.

C.A.N. INTEGRACIJA
Za Gain ni potrebna množica žic, vhodov ali dodatkov. Priključek CAN (Controller Area Network) ima en sam vmesnik za polnjenje, sistemsko diagnozo ali pritrditev zunanje rezervne baterije.

PAS SENZOR
Gain za zagotavljanje enakomerne in uravnotežene pomoči, potrebuje napreden senzor. V harmoniji z našimi prizadevanji, da sistem postane preprost in diskreten, zaslonka za kaseto vsebuje 20 magnetov, ki jih zazna integrirani senzor. Sistem spremlja vaše pedaliranje in temu primerno prilagodi asistenco motorja.

APP
Aplikacija za pametne telefone in pametne ure ponuja dodatne nadzorne zmogljivosti za iWoc sistemki ga uporablja Gain. Sledenje vožnji, nalaganje GPS trase ter druge funkcije, so možne prek mobilnega telefona, zaradi česar je Gain še bolj dragoceno orodje.

VEČ KOLES V ENEM
Gain je pripravljen na številne vloge in pogumno obvlada vse možne razmere - gramoz, cesto ali prevoz na delo. Prostor za širše gume, možnost namestitev različnih dodatkov v kombinaciji z vsestransko geometrijo pomeni, da se Gain prilagaja. Namestitev blatnikov je enostavna, po želji se lahko doda prtljažnik. Gain vam ne bo zameril, za to je bil ustvarjen, je naše najbolj vsestransko kolo.
PROSTOR ZA ŠIROKE GUME
Širše pnevmatike postajajo vedno bolj priljubljene, celo tekmovalci se odločajo za udobje in nižji kotalni upor 25C ali 28C pnevmatik. Da bi bil Gain še bolj vsestranski, je mogoče pritrditi večino 40C pnevmatik, bodisi klinčer ali tubeless.

KAJ O MODELU GAIN GOVORIJO TUJI MEDIJI:

- ROADBIKEACTIONMAGAZINE + klik
- GEARJUNKIE + klik
- ELECTRICBIKEADVISOR  + klik
- BIKERADAR + klik
- CYCLIST + klik

- EBIKECHOICES + klik


DODATNA OPREMA KOLESA/KOLESARJA:

PEDALA

Artikel je nov produkt podjetja Orbea, proizvajalčev dobavni rok artikla je informativne narave.

Trgovina vam bo posredovala predviden rok dobave, katerega poda proizvajalec in na katerega trgovina nima vpliva, ter ne nosi odgovornosti za morebitno zamudo v izdelavi kolesa.

Pridržujemo si pravico do sprememb informacij o izdelkih na tej strani, kar se lahko zgodi kadarkoli in brez predhodnega obvestila, vse to velja tudi za: opremo, specifikacije, modele, barve in materiale.

Iskanje

Iskanje

Servis koles

Poglej ponudbo

sportR.si d.o.o.

Linhartova 42
1000 Ljubljana­ Slovenija

Delovni čas:
ponedeljek - petek: 10:00 - 19:00
sobota: zaprto
nedelja, prazniki: zaprto

GSM: 069 707 888
Tel.: 05/993-9135