WILD FS M10

  • Redna cena:6.999,00 €
V košarico

VEČ O CENI IN ZALOGI NA 059 939 135 ali INFO@SPORTR.SI

OKVIR ORBEA WILD Full Suspension 2020 Carbon 160mm Travel, FRONT TRIANGLE: Carbon, REAR TRIANGLE: Carbon, FiberLink, BATTERY COVER: Carbon, Boost 12x148 Bosch Gen4
AMORTIZER Fox DPX2 Performance Trunnion Comp Adjust Evol LV custom tune 205x65mm 
VILICE Fox 36 Float Performance 160 Grip 3-Position QR15x110 E-Bike Optimized 
GONILKE PW-NW32-G4
GONILKE Etherteen Plus Alu 160mm
KRMILNI LEŽAJ OC Key Holder
KRMILO Race Face Aeffect 35 20mm Rise 780mm
OPORA KRMILA Race Face Aeffect R 35mm interface
PRESTAVNE ROČICE Shimano SLX M7100 I-Spec EV
ZAVORE Shimano XT M8120 Hydraulic Disc
KASETA Sun Race CSMZ80 11-51t 12-Speed Metalic E-bike
ZADNJI MENJALNIK Shimano XT M8100 SGS Shadow Plus
VERIGA KMC X12
OBROČNIKI DT Swiss H-1900 Spline 30c TLR 15/110mm CL 
PLAŠČI Maxxis Minion DHR II 2.60" 120 TPI FB 3C Maxx Terra Exo+ TR
PEDALI N/A
OPORA SEDEŽA OC2 Dropper 31.6mm
                             OC2 Dropper 31.6 125mm travel  +0 €
                             OC2 Dropper 31.6 150mm travel  +0 €
                             OC2 Dropper 31.6 170mm travel  +0 € 
SEDEŽ 
Selle Royal Vivo 
              Fizik Taiga S-alloy rail +49 €
KLJUČAVNICA Abus battery powertube lock PLUS
ŠČITNIK VERIGE Etherteen Plus Bosch BDU4 32-38t
MOTOR BOSCH Performance CX Cruise (25km/h) BDU450CX
BATERIJA BOSCH Powertube 625Wh Horizontal BBP290
                               Dual Battery conection (no battery)  +129 € 
ZASLON BOSCH Display unit KIOX Black BUI330
CHARGER Compact Charger 2A (100-240V) Worldwide
                   Fast Charger 6A (220-240V)  +99 €

MyO - možnost barvanja okvirja po lastnem izboru - KLIK na predstavitev

povezava: PREDNOSTI / TEHNOLOGIJA KOLES WILD FS

povezava: PONUDBA VSEH KOLES WILD FS

informacije: info@sportr.siBARVNA PALETA:

GEOMETRIJA - ERGONOMIJA - VELIKOST
Čas je, da se zganete. Pripravite nahrbtnik in se podajte na popoldansko vožnjo. Ne glede na to, kakšne ovire vas ločujejo od vaših trejlov in vam ljubih kotičkov, je čas, da jih premagate. Podajte se novim dogodivščinam naproti tako, kot znate le vi: na zabavnem in zmogljivem kolesu, s katerim bodo vaše veščine zares prišle do izraza. Osvojite strme vzpone in se na meji skrajnega oprijema in zdrave pameti poženite navzdol. Uživajte v premišljenem dizajnu in sofisticirani kinematiki ali pa se enostavno osredotočite na progo. Z Wild FS boste ponovno prebudili kolesarja v sebi in si začrtali nove cilje. Wild je divji. Ukrotite ga.

GEOMETRIJAGeometrija novega Wild FS je bila zasnovana tako, da neizkušenim kolesarjem zagotavlja več udobja in stabilnosti ter pušča strokovnjakom vožnjo brez omejitev na katerem koli terenu.

POLOŽEN KOT TOPORIŠČA Velika stabilnost  NIZKA OS GONILNEGA SISTEMA Bolj naravni ovinki  DOLG PROSTOR ZA VOZNIKA - COCKPIT Prostor za premikanje, medtem ko vzdržujete ravnotežje  DOLGA MEDOSNA RAZDALJA Stabilnost pri visokih hitrostih  POKONČEN KOT SEDEŽNE CEVI OKVIRJA Primeren položaj pedaliranja  KRATKA SEDEŽNA CEV Za dolge sedežne opore.

KINEMATIKA
160mm HOD - Nekateri kolesarji z njimi preplezajo na tisoče metrov na dolgih vožnjah, drugi pa se v kolesarskih parkih vrtijo v enem krogu in z neskončnimi skoki. Wild FS je zasnovan tako, da se prilagodi vašemu slogu.PROGRESIVNOST - Velika sposobnost nastavitve in progresivna stopnja vzvoda pomagata vzmetenju voziti z višjo obremenitvijo in možnostjo hitrejše vrnitve v začetni položaj.
ANTI-SQUAT - Glavna točka vrtenja na Wild FS je nameščena tako, da učinkovito deluje z enojnim zobnikom spredaj in je prilagojena za še nižjo pozicijo gonilne osi, povezan s 29 '' platišči. Ravnotežje med skladnostjo in učinkovitostjo omogoča vzmetenje z ogromno paleto zmogljivosti.
POKONČEN AMORTIZER - Prostornost okoli amortizerja in kompaktna zasnova. Wild FS uporablja vertikalni položaj za pritrditev amortizerja, s ciljem, da lahko namestite dodatno baterijo in hkrati ohranite nizko težišče.

29'' OBROČI - Maksimalna zmogljivost in hitrost. Za dolge, hitre vožnje po raznoliki podlagi z in veliko vsestranskosti je 29'' jasna izbira za Wild FS. Široke 2,6'' pnevmatike nudijo večjo stično točko, kar pomeni večji oprijem. Več profila se hkrati zakoplje v podlago, in s tem poveča oprijem v zavojih in pri zaviranju.

160mm GONILKE -  ne bodo samo zmanjšale nevarnosti zadevanja ob podlago med vrtenjem pedal po tehničnem terenu, ampak pripomorejo tudi k večji učinkovitosti med samim vrtenjem z višjo kadenco, kjer nudijo večjo stabilnost v kombinaciji z nižjo sredinsko osjo.

REŠITEV  VMODULARNOSTI 2PAK - Wild FS je pripravljen za namestitev druge baterije ki poveča vaš doseg tudi do 1125 watnih ur, odvisno od modela.DRŽALO BIDONA - Wild FS je kompatibilen z standardnim nosilcem bidona in nosilci bidona z integriranim multifunkcijskim orodjem.

ZAŠČITA BATERIJE - zaščitni pokrov iz ogljika ali tehničnega polimera ščiti baterijo s preprostim in zanesljivim gumbom za zaklepanje.

MONTAŽA RAČUNALNIKA - Naš edinstven nosilec za računalnik dopušča montažo ekrana na treh različnih pozicijah na krmilu.

SHRAMBA KLJUČA - Key holder - Idealno mesto za shranjevanje ključa od baterije. Nič več iskanja po nahrbtniku ali žepih.

KRMILNI LEŽAJ Z BLOKADO - Acros krmilni ležaj zaščiti Wild FS z onemogočanjem dotika krone vilic z okvirjem v primeru nesreče.


ROBUSTNA NIHAJKA - omogoča večjo togost celotnega okvirja kolesa, kar pripomore k boljši in varnejši vodljivosti in mirnosti pri visoki hitrosti.


KAJ O MODELU WILD FS GOVORIJO TUJI MEDIJI:

- EBIKE-MTB + klik
BIKERADAR + klik
SINGLETRACKWORLD + klik
MTBR + klikDODATNA OPREMA KOLESA/KOLESARJA:


PEDALA

Artikel je nov produkt podjetja Orbea, proizvajalčev dobavni rok artikla je informativne narave.

Trgovina vam bo posredovala predviden rok dobave, katerega poda proizvajalec in na katerega trgovina nima vpliva, ter ne nosi odgovornosti za morebitno zamudo v izdelavi kolesa.

Pridržujemo si pravico do sprememb informacij o izdelkih na tej strani, kar se lahko zgodi kadarkoli in brez predhodnega obvestila, vse to velja tudi za: opremo, specifikacije, modele, barve in materiale.

Iskanje

Iskanje

Servis koles

Poglej ponudbo

sportR.si d.o.o.

Linhartova 42
1000 Ljubljana­ Slovenija

Delovni čas:
ponedeljek - petek: 10:00 - 19:00
sobota: zaprto
nedelja, prazniki: zaprto

GSM: 069 707 888
Tel.: 05/993-9135