NEW ORBEA ORCA AERO

ORCA AERO M11i-TEAM 18: SRAM RED E-TAP cena: 7.999,00€ -> 5.299,00€ !

Postopen napredek je ključ do uspeha, vendar vseeno ne prezrite izjemne prednosti, ki vam jo prinaša Orca Aero. Orca Aero vetra ne bo zgolj pretentala, temveč mu bo izzivalno kljubovala! Kolo, ki je prava hvalnica učinkovitosti in togosti in s katerim boste v zaključku napadli s 1700 vati, je pravi pajdaš za vse, ki bi se radi spoznali z zmagovalnimi stopničkami. Napadite iz ospredja, medtem ko se bodo poraženci skrivali v skupini. Potegnite naprej! Vzljubite vožnjo na čelu skupine! Kolo, s katerim boste na poti do slave odkrili skrite vire moči in jih unovčili v trenutku, ko jih boste najbolj potrebovali, da izkoristite svojo priložnost. Taktika »marginal gains« je za tiste, ki igrajo na dolgi rok, Orci Aero pa se preveč mudi na zmagovalne stopničke.

AERODINAMIKA
Nove vilice freeflow: Širše vilice tlak zračnega toka preko kolesa in vilic, s čimer zmanjšajo upor za 4 vate. Nove vilice, narejene v skladu s predpisi Mednarodne kolesarske zveze, omogočajo izkoristek novega razmerja 3:1


KRAJŠI ZADNJI DEL
Zaradi krajšega zadnjega dela, so cevi bolj ploščate, kar omili zračni tok v smeri proti nosilcu bidona.
DVOJNI PREMER: Cev z dvojnim premerom poskrbi za boljši pretok zraka pri različnih kotih vetra.
PLOŠČATI STRANSKI DELI: Omejijo trenje na prednji strani cevi in pri nižjih hitrostih zmanjšajo zračni upor.


SEDEŽNA OPORA:
Orca Aero je opremljena z ovalno sedežno oporo, ki zmanjšuje zračne turbolence in obenem ohranja enak nivo absorcije vibracij. Sedežna opora je nastavljiva in v nasprotju s konkurenčnimi omogoča širši razpon nastavitev položaja sedeža.


TOGOST NEPROŽNE STRUKTURE
Spoji glave okvirja, gonilne osi in cevi ob verigi so zasnovani tako, da zagotavljajo večjo torzijsko moč. Deli so optimizirani za posamezne velikosti okvirjev, s čimer so ustvarili bolj togo strukturo.
PRENOS MOČI:
Ker je OrcaAero bolj toga, omogoča boljši prenos moči s kolesarja na kolo.


INTEGRIRANOST
Enostavnost:
Zaradi posebnega dizajna je mogoče integrirano krmilo enostavno prilagoditi.
KOMPATIBILNOST: Sistem omogoča, da izbirate med različnimi popolnoma integriranimi možnostmi za razmerje: moč - krmilo.


INTEGRIRANOST
ICR PLUS:
Sistem ICR (notranja napeljava kablov) omogoča enostavno vodenje kablov v notranjost kolesa brez trenja, zato je namestitev preprosta, vzdrževanje pa enostavno. Sistem IRC+ je kompatibilen tako z mehanskim kot elektronskim in brezžičnim prenosom. Enak okvir je kompatibilen z vsemi sistemi prenosa.


INTEGRIRANOST
MMS: Orca Aero se ponaša s svojo vsestranskostjo in inteligentnim dizajnom. Zaradi treh nasadnih vijakov za nosilec bidona imate več možnosti za njihovo namestitev, s čimer lahko izboljšate aerodinamiko ali optimizirate težišče kolesa.


VI. Lov na divjad

ponedeljek, 22. oktober 2018

\'\'Čudovit lenoben petek\'\'

petek, 19. oktober 2018

Orbea Orca 2019

ponedeljek, 03. september 2018

Iskanje

Iskanje

Power Meter Shimano Dura Ace FC-R9100-P: mpc 999,00€ zaloga 1 kos

Poglej ponudbo

sportR.si d.o.o.

Linhartova 42
1000 Ljubljana­ Slovenija

Delovni čas:
ponedeljek - petek: 10:00 - 19:00
sobota: 9:00-13:00
nedelja, prazniki: zaprto

Tel.: 05/993-9135