Projekt Orbea ENDURO

Sedaj je uradno !
Projekt Orbea Enduro se je začel januarja 2018.  Že skoraj eno leto je od naše vrnitve na vrh enduro konkurence (Enduro World Series) in v tem času smo se veliko naučili.
Zaradi vsega tega bo ekipa za leto 2019 prerasla obnovljeno strukturo, in skupaj bomo močnejši z ekipo Orbea Enduro. Tudi cilji bodo višji. Spremembe bodo  razvidne na tekmovalni ravni ter v smislu komunikacij in razvoja produktov.

Želite izvedeti več?

Novi TEAM MANAGER

Na vodilno mesto ekipe smo postavili, našega dolgoletnega zaupanja vrednega člana, ki že nekaj let tvori del družine Orbea. Je izkušen in priznani tekmovalec v različnih kategorijah MTB, ki ima tudi dolgo zgodovino vodenja XC, Enduro in DH ekip.
Ta oseba ni nihče drug kot Primož Štrancar iz sportR.si d.o.o., kjer ima enduro dolgo tradicijo. Prinaša več kot dve desetletji izkušenj na različnih področjih MTB.

Preprosto povedano, Primož verjame v predanost, delo in poštenost. To so vrednote, ki so mu v času kolesarske kariere prinesle naslove državnega prvaka v XCO (kros country), DH (spust-downhill),  prvi Svetovni Prvak Enduro Master v EWS, za sabo pa ima tudi Olimpijski nastop v Sydney Australia

Kot trener je deloval kot glavni trener za različne države z ekipami XCO in DH, prav tako pa si je pridobil tudi mednarodna priznanja. Kot da to ni dovolj, je usposobljen inštruktor fizičnega izobraževanja, specializiran za usposabljanje kolesarjev. Primož zagotovo prinaša veliko dodano vrednost za doseganje še boljših rezultaov naših kolesarjev.

Neizbrušen diamant (ma, lepo se je že obrusil!!)

Orbea Enduro bo imel novega sotekmovalca v letu 2019. To je mlad 22-letni talent iz Slovenije, kjer je v zadnjih štirih letih vladal kot enduro prvak. Pravzaprav je tekmoval v EWS leta 2018. Kot najboljši rezultat v EWS je uvrstitev na peto mesto.To je Vid Peršak, naša nova pridobitev, na katerega resno računamo. Pravzaprav ni 'nov', ker smo par let nazaj že uspešno sodelovali.

Z novimi močmi imamo sedaj številne člane, ki prihajajo ali živijo v različnih državah z dolgo enduro tradicijo. Thomas Lapeyrie predstavlja francosko stran Alp, Gabriel Torralba izvira iz polotoka Pireneijev in Becky Cook prihaja iz majhnega otoka Wight; blizu Narodnega parka New Forest - Anglija.

Čestitke Primož in Vid. Novim zmagam na proti - PEDAL TO THE MEDAL !Iskanje

Iskanje

Power Meter Shimano Dura Ace FC-R9100-P: mpc 999,00€ zaloga 1 kos

Poglej ponudbo

sportR.si d.o.o.

Linhartova 42
1000 Ljubljana­ Slovenija

Delovni čas:
ponedeljek - petek: 10:00 - 19:00
sobota: 9:00-13:00
nedelja, prazniki: zaprto

Tel.: 05/993-9135