ZAUPAJTE NAM OSEBNI IZZIV IN POSTANITE ORBEA AMBASADOR

Objavil: Orbea

Ponovno začenjamo leto in ponovno iščemo novega ambasadorja v naši kampanji #OrbeaChallenges.
Povejte nam, kakšen je vaš izziv v letu 2020 in morda postanete Orbea ambasador, tako kot je v letu 2019 bila #Nora Turner.

Iščemo veleposlanika Orbea za leto 2020 in radi bi, da se sami nominirate. Si drznete sodelovati?

Iščemo ljudi, ki želijo uresničiti kolesarski izziv. Ne glede na obseg ali vrsto projekta. Ali imate izziv, ki ga še niste zaključili in ne najdete pravega časa, da bi ga začeli izvajati? Če je temu tako, ste že na poti. Iščemo strastne ljudi, kot ste vi, ki bi radi uresničili svoje sanje.

Dali vam bomo našo podporo, da se boste končno lotili velikega izziva in postali ambasador naše blagovne znamke za to leto. Želimo, da se na tej poti počutite pomembni in vam bomo zagotovili vodilno vlogo, ki si jo zaslužite.

Sliši se dobro, kajne?

               ZAUPAJTE NAM VAŠ IZZIV

Sodelovanje v #OrbeaChallenges in izpolnjevanje pogojev za nagrado je preprosto. Vstopite preko spodnje aplikacije in nam opišite svoj izziv.
https://www.orbea.com/si-sl/blog/orbea-challenge-2020


Izbrali bomo enega izmed izzivov med prejetimi in ga podprli v letu 2020. To smo storili lani z Noro Turner. Spominjamo se, kako je Nora želela "spodbuditi ženske, da se preizkusijo v najlepšem športu na svetu", medtem ko je sanjala, da bi "zaključila Ötzi maraton (Avstrija) in se na dirkah in kolesarskih tekih najprej povzpela na stopničke". Zaradi svoje motivacije je bila leta 2019 imenovana za Orbea ambasadorko.

Izbrani izziv in glavnega akterja bomo objavili 31. januarja, ta oseba pa bo imenovana za Orbea veleposlanika. Do takrat morate predložiti svojo nominacijo.                                                            ORBEA CHALLENGES

Orbea vas želi tudi v celoti vključiti. Kot veste, imamo radi izzive. Zato bomo ves ta mesec z vami delili lastne izzive do leta 2020.

Povedali vam bomo, kaj načrtujejo naše ekipe, naši ambasadorji in celo tisti ljudje, ki delajo na različnih področjih naše organizacije. Neskončno število sanj in stremljenj, ki vam jih bomo razkrivali prek naših družbenih medijev.Pridite in sodelujte ter delite to pobudo s hashtagom #OrbeaChallenges.
2020 se lahko spremeni v nepozabno leto. Naredili bomo vse, kar je v naši moči, da se to zgodi.

Vso srečo!


                                                                     ENTER

Iskanje

Iskanje

Servis koles

Poglej ponudbo

sportR.si d.o.o.

Linhartova 42
1000 Ljubljana­ Slovenija

Delovni čas:
ponedeljek - petek: 10:00 - 19:00
sobota: zaprto
nedelja, prazniki: zaprto

Tel.: 05/993-9135