WE’RE BACK -Orbea je nazaj


Po dvotedenski ukinitvi proizvodne dejavnosti je španska vlada razveljavila naročilo za ukinitev nebistvenih dejavnosti. Vrnili so se z še več strasti kot kdajkoli prej.

Vsi doživljamo resnično težke dni. To so časi prevzemanja odgovornosti, združevanja, moči ... In v takšni zadrugi, kot je Orbea, vedo vse o tem. V desetletjih so prebrodili vse nevihte in se vrnili močnejši in bolj osredotočeni.

V zadnjih dveh tednih po zaustavitvi so svoje prostore prilagodili tako, da so se zaščitili pred virusom in preprečili njegovo širjenje.


Na podlagi navodil ustreznih zdravstvenih organov so pripravili nekaj notranjih smernic. To je bilo storjeno sporazumno, kot zadruga, kjer so se dogovorili o naslednjem: posebnih ukrepih med prevozom, kjer so razširili storitve za preprečevanje zbiranja ljudi; promocija koles za pot na delo in z dela; vzdrževanje razdalje dveh metrov med ljudmi in s tem prilagoditev števila zaposlenih v obratu.

Nadzor izvajajo tudi z uporabo laserskih termometrov, vključujejo nenehno čiščenje in higieno delovnih postaj ter ne uporabljajo skupnih prostorov, da preprečijo zbiranje ljudi. Med drugimi ukrepi so zagotovili obrazne maske in osebno zaščitno opremo ter namestili zaslone, da bi se zaščitili. Vsi zaposleni, ki to lahko storijo, še naprej delajo od doma. Poleg tega bodo v naslednjih dneh še naprej izvajali ukrepe za preprečevanje širjenja virusa.Prav tako bodo še naprej ponujali dejavnosti, kot je #Orbea500Challenge, tako da se lahko med zaprtjem gibljete in trenirate. Na tisoče ljudi sodeluje, zaradi česar je bila kampanja velik uspeh. Še vedno so tukaj z nami, in si prizadevajo, da bi bili ti dnevi nekoliko bolj prijetni.


Iskanje

Iskanje

Servis koles

Poglej ponudbo

sportR.si d.o.o.

Linhartova 42
1000 Ljubljana­ Slovenija

Delovni čas:
ponedeljek - petek: 10:00 - 19:00
sobota: 9:00-13:00
nedelja, prazniki: zaprto

Tel.: 05/993-9135