Avtorske pravice

Vsebino lahko pregledujete samo za osebno uporabo. Noben element na spletni strani ne sme biti uporabljen v komercialne namene. Vsebine s spletne strani ni dovoljeno zbirati v kakršnikoli javni podatkovni zbirki ali v kakršnikoli obliki objavljati na drugih mestih.

sportR.si d.o.o. si pridržuje pravico do spremembe kateregakoli dela spletne strani in izbris kateregakoli dela vsebine brez vnaprejšnjega obvestila. Dovoljeno je, da na spletno stran www.sportr.si naredite povezavo (link), če pri tem vključite napis sportR.si ali logotip (R). Na drugih spletnih mestih je sicer brez dovoljenja podjetja sportR.si d.o.o. prepovedano objavljati, reproducirati, distribuirati ali kako drugače uporabljati logotip podjetja in/ali grafiko s spletne strani.

Vse vsebine, ki so objavljene na spletnih straneh so last sportR.si d.o.o. in njegovih pogodbenih partnerjev. Vsa avtorska dela so zaščitena z nastankom in jih ni potrebno posebej označevati. Prepovedana je reprodukcija, distribucija, spreminjanje in javno prikazovanje in predvajanje ter ostale oblike izkoriščanja avtorskega dela.


Iskanje

Iskanje

sportR.si d.o.o.

Linhartova 42
1000 Ljubljana­ Slovenija

Delovni čas:
ponedeljek - petek: 10:00 - 19:00
sobota: 9:00-13:00
nedelja, prazniki: zaprto

Tel.: 05/993-9135