top of page
orbea-sportr-occam-occamlt-occamsl-gorsko-kolo-alttitude-adjust-2.jpg

ZAKAJ JE OCCAM LT TAKO POSEBEN

GEOMETRIJA

NAPADITE VELIČASTNE POTI

Occam LT postavi kolesarje v popoln položaj za napad poti. Seveda vam Attitude Adjust omogoča, da nekoliko prilagodite Occam LT, da bo ustrezal kateri koli avanturi, ki jo imate v mislih.

orbea-sportr-occam-occamlt-occamsl-gorsko-kolo-alttitude-adjust-3.jpg
orbea-sportr-occam-occamlt-occamsl-gorsko-kolo-alttitude-adjust-4.jpg

PRILAGODITEV NAKLONA

SPREMENI GEOMETRIJO V MANJ KOT 15 SEKUNDAH

Attitude Adjust vam omogoča, da nastavite Occam LT tako, da bo ustrezal kakršni koli avanturi, ki jo imate v mislih. Z našim novim sistemom Quick Flip preklop iz High na Low traja le nekaj sekund. Pametna zamaknjena zasnova pomeni, da morate samo zrahljati vijak s 6 mm šestrobim orodjem na zadnji osi in rahlo potegniti navzgor zgornjo cev. Traja manj kot 15 sekund.

STRAM IN GLOBOK

Zaradi neprekinjene, strme sedežne cevi bi morali imeti vsi kolesarji možnost, da v svoj Occam v celoti vstavijo osupljivo 230 mm sedežno oporo. Spustite sedež na spustu in dajte več prostora svojemu telesu in več nadzora. Dolgo sedežene opore so edina pot!

orbea-sportr-occam-occamlt-occamsl-gorsko-kolo-4.jpg

VZMETENJE

PROGRESIVNO VZMETENJE TRAIL

Occam je bil vedno znan po svojih plezalnih sposobnostih in to se ni spremenilo. S približno 22-odstotno progresivnostjo Occam pri večjih uspešnicah najde ravnotežje med iskanjem oprijema in umirjenostjo. Dobro deluje tudi s tuljavami

orbea-sportr-occam-occamlt-occamsl-gorsko-kolo-5.jpg
orbea-sportr-occam-occamlt-occamsl-gorsko-kolo-6.jpg

TEŽA

LAHKI TRAIL UBIJALEC

Occam LT je nedvomno lahek, a že ob prvi vožnji ne pušča dvoma, da je dovolj močan za kakršno koli avanturo, ki jo načrtujete.

orbea-sportr-occam-occamlt-occamsl-gorsko-kolo-7.jpg

KAKO SMO TO DOSEGLI?

orbea-sportr-occam-occamlt-occamsl-gorsko-kolo-8.jpg
orbea-sportr-occam-occamlt-occamsl-gorsko-kolo-9.jpg

OMR CARBON

Visok modularnost, vlakna visoke trdnosti in napredne tehnike izdelave carbona nam omogočajo, da porabimo manj ogljika, hkrati pa ohranjamo trdnost in togost.

ASIMETRIČEN DIZAJN
Zamaknjena opornica okvirja nam omogoča, da odstranimo material, medtem ko natančno nadzorujemo togost in zmanjšamo težo. Dejstvo, da se nam zdi kul, je skoraj nepomembno.

ENAKA ZABAVNA IZKUŠNJA. V ALUMINIJU

Uporaba tako naprednih tehnologij aluminija, kot je naša proizvodnja karbona, zagotavlja, da naša aluminijasta kolesa niso nikoli druga najboljša. Obe različici ponujata Lockr, SIC kable, Attitude Adjust, Steep'n'Deep in vse druge ključne funkcije Occam LT.

Za kolesarje, ki imajo raje aluminij, je naš High Polished Alloy preprosto najboljši aluminijast okvir, ki ga lahko kupite, z dodatkom karbonskega videza

orbea-sportr-occam-occamlt-occamsl-gorsko-kolo-10.jpg

ZAŠČITA

UŽIVAJ V TIŠINI

Occam uporablja po meri oblikovane plastične ščitnike za zaščito okvirja pred udarci in odstranjevanje hrupa verige. Hrup kabla je odpravljen z notranjimi kabelskimi vodili, izboljšanimi silikonskimi čepi na vstopnih in izstopnih točkah okvirja ter pametnimi vodi, ki povezujejo sprednji in zadnji trikotnik.

orbea-sportr-occam-occamlt-occamsl-gorsko-kolo-11.jpg

DRUGA KOŽA

Occam je pripravljen na težko življenje in zamenljiva vinilna zaščita prinaša nove možnosti oblikovanja ter ohranja lak dlje časa kot nov. Lepota je v tem, da če se naveličate videza ali želite osvežiti svoje kolo, ga lahko enostavno odstranite in zamenjate z drugačnim dizajnom.

orbea-sportr-occam-occamlt-occamsl-gorsko-kolo-12.jpg
orbea-sportr-occam-occamlt-occamsl-gorsko-kolo-13.jpg

POPOLNOMA ZATESNENI LEŽAJI

Popolnoma zatesnjeni ležaji jih ščitijo pred umazanijo in poskrbijo, da vse traja dlje in nemoteno deluje tudi v umazanih pogojih.

INTEGRIRANO VODILO VERIGE
Lahek in preprost, integrirano vodilo verige nudi dovolj zaščite, da vam veriga ne pade na tla na najtežjih poteh.

bottom of page