orca-sportr.si-neopren-triatlon.png

MOŠKI NEOPRENI

Vemo, da si vsi plavalci niso enaki, zato v naši ponudbi ponujamo neoprene, ki ustrezajo vsakemu načinu plavanja in proračunu, tako, da je mogoče zadovoljiti individualne potrebe vsakega športnika. Orca ostaja, kot vedno, triatlonci za triatlonce.

orca-sportr-orbea-wetsuits-neopren-neopr

TEHNOLOGIJE

sportr-orbea-orca-triatlon-10.png

Orca v vseh svojih izdelkih uporablja neopren Yamamoto, trpežen, lahek in visoko zmogljiv material. Konstrukcija slojev in kombinacija različnih visokokakovostnih materialov postavljajo naše oblačila v ospredje sektorja.

sportr-orbea-orca-triatlon-14.png

Neopren Yamamoto 39 ima visoko elastičnost, ki mu omogoča uporabo na različnih področjih oblačil srednjega razreda. Pri hitrih gibih s kratkim gibom je potrebno 35% manj sile kot pri običajnih mokrih oblekah. Za počasne premike na dolge razdalje je potrebna 45% manjša sila kot pri običajnih mokrih oblekah.

sportr-orbea-orca-triatlon-11.png

Tehnologija 0.88 Free je bila razvita z Yamamoto ekskluzivno za Orco. Raztezanje tega neoprena zahteva 90% manj trdnosti kot običajni neopren s takojšnjim okrevanjem.

sportr-orbea-orca-triatlon-15.png

Preostale moške obleke v triatlonski ponudbi Orca vključujejo to obdelavo, ki zagotavlja optimalno delovanje.

sportr-orbea-orca-triatlon-12.png

CLS je sloj, narejena iz Exo-celice, ki zagotavlja bočno togost trebuha, da okrepi vaše jedro in tako prepreči zvijanje. Ta tehnologija vam pomaga, da dlje vzdržujete učinkovito tehniko in dvignete spodnji del trupa za boljše delovanje, zahvaljujoč 5 mm debelim stranskim Exo-celičnim ploščam, ki zagotavljajo 25% več vzgona kot Aerodome.

sportr-orbea-orca-triatlon-16.png

Hydrolite tehnologija pomaga, da se oblačila lažje snemajo, prehodi pa so še hitrejši.

sportr-orbea-orca-triatlon-13.png

Tehnologija Yamamoto 40 je najboljši neopren na trgu, ne izključno za Orco. Raztezanje tega neoprena zahteva 72% manj sile kot običajni neopren.

sportr-orbea-orca-triatlon-17.png

Notranja podloga Infinity Skin 2 zagotavlja občutek absolutne svobode. Ta tehnologija je zasnovana iz najlonske plastike, ki vsebuje bambusova vlakna, in je uporabljena v oblogi mokrih oblek, da zagotavlja večjo prilagodljivost pri vsakem potegu. Dolgo ohranja telesno toploto in zmanjšuje neprijeten vonj ter prisotnost bakterij v vašem neoprenu. Sestavljen je tudi iz naravnih in okolju trajnih materialov, da se izogne draženju kože in skrbi za okolje.

sportr-orbea-orca-triatlon-18.png

Aerodome 2 je sestavljen iz majhnih zračnih votlin, ki se nahajajo med dvema plastema predhodno obdelanega neoprena, kar zagotavlja večjo plovnost. Za razliko od Exo-lifta je notranja plast tega materiala sestavljena iz visokokakovostne obloge, ki daje neoprenu večjo elastičnost. S samo 3% absorpcije vode se njen vzgon ne zmanjša skozi ves trening.

sportr-orbea-orca-triatlon-19.png

Tehnologija sloja High Elbow Panel pomaga držati roko dvignjeno pred fazo oprijema in zagotavlja večjo stabilnost med plavanjem.

sportr-orbea-orca-triatlon-20.png

Kombinacija laserskega rezanja na vratu in inverznega ježka zmanjša trenje in preprečuje odrgnine na koži.

sportr-orbea-orca-triatlon-21.png

Sloj Feel the Water (FTW) vam omogoča, da vodo občutite z vsakim udarcem, tako da pozabite, da ste oblečeni v mokro obleko.

sportr-orbea-orca-triatlon-22.png

Sistem Core Lateral Stabilizer (CLS) zagotavlja podporo v predelu trebuha, da se prepreči zvijanje med plavanjem.

sportr-orca.jpg

ALPHA

neopren orca alpha 1.5.jpg
geometrija-sportr-orbea.jpg

EQUIP

neopren orca equip.jpg
geometrija-sportr-orbea.jpg

SPORTR.SI

trenutna zaloga

sportr-orca.jpg

PREDATOR

neopren orca predator.jpg
sportr-orca-1.jpg

SONAR

neopren orca sonar.jpg
sportr-orca-2.jpg

SPORTR.SI

trenutna zaloga