orca-sportr.si-neopren-triatlon.png

MOŠKI NEOPRENI

Vemo, da si vsi plavalci niso enaki, zato v naši ponudbi ponujamo neoprene, ki ustrezajo vsakemu načinu plavanja in proračunu, tako, da je mogoče zadovoljiti individualne potrebe vsakega športnika. Orca ostaja, kot vedno, triatlonci za triatlonce.

TEHNOLOGIJE

Orca v vseh svojih izdelkih uporablja neopren Yamamoto, trpežen, lahek in visoko zmogljiv material. Konstrukcija slojev in kombinacija različnih visokokakovostnih materialov postavljajo naše oblačila v ospredje sektorja.

Neopren Yamamoto 39 ima visoko elastičnost, ki mu omogoča uporabo na različnih področjih oblačil srednjega razreda. Pri hitrih gibih s kratkim gibom je potrebno 35% manj sile kot pri običajnih mokrih oblekah. Za počasne premike na dolge razdalje je potrebna 45% manjša sila kot pri običajnih mokrih oblekah.

Tehnologija 0.88 Free je bila razvita z Yamamoto ekskluzivno za Orco. Raztezanje tega neoprena zahteva 90% manj trdnosti kot običajni neopren s takojšnjim okrevanjem.

Preostale moške obleke v triatlonski ponudbi Orca vključujejo to obdelavo, ki zagotavlja optimalno delovanje.

CLS je sloj, narejena iz Exo-celice, ki zagotavlja bočno togost trebuha, da okrepi vaše jedro in tako prepreči zvijanje. Ta tehnologija vam pomaga, da dlje vzdržujete učinkovito tehniko in dvignete spodnji del trupa za boljše delovanje, zahvaljujoč 5 mm debelim stranskim Exo-celičnim ploščam, ki zagotavljajo 25% več vzgona kot Aerodome.

Hydrolite tehnologija pomaga, da se oblačila lažje snemajo, prehodi pa so še hitrejši.

Tehnologija Yamamoto 40 je najboljši neopren na trgu, ne izključno za Orco. Raztezanje tega neoprena zahteva 72% manj sile kot običajni neopren.

Notranja podloga Infinity Skin 2 zagotavlja občutek absolutne svobode. Ta tehnologija je zasnovana iz najlonske plastike, ki vsebuje bambusova vlakna, in je uporabljena v oblogi mokrih oblek, da zagotavlja večjo prilagodljivost pri vsakem potegu. Dolgo ohranja telesno toploto in zmanjšuje neprijeten vonj ter prisotnost bakterij v vašem neoprenu. Sestavljen je tudi iz naravnih in okolju trajnih materialov, da se izogne draženju kože in skrbi za okolje.

Aerodome 2 je sestavljen iz majhnih zračnih votlin, ki se nahajajo med dvema plastema predhodno obdelanega neoprena, kar zagotavlja večjo plovnost. Za razliko od Exo-lifta je notranja plast tega materiala sestavljena iz visokokakovostne obloge, ki daje neoprenu večjo elastičnost. S samo 3% absorpcije vode se njen vzgon ne zmanjša skozi ves trening.

Tehnologija sloja High Elbow Panel pomaga držati roko dvignjeno pred fazo oprijema in zagotavlja večjo stabilnost med plavanjem.

Kombinacija laserskega rezanja na vratu in inverznega ježka zmanjša trenje in preprečuje odrgnine na koži.

Sloj Feel the Water (FTW) vam omogoča, da vodo občutite z vsakim udarcem, tako da pozabite, da ste oblečeni v mokro obleko.

Sistem Core Lateral Stabilizer (CLS) zagotavlja podporo v predelu trebuha, da se prepreči zvijanje med plavanjem.

ALPHA

EQUIP

SPORTR.SI

trenutna zaloga

PREDATOR

SONAR

SPORTR.SI

trenutna zaloga

3.8

S7

SPORTR.SI

trenutna zaloga