top of page
sportr-orbea-onna.jpg

ORBEA ONNA

leanpay_sportr-orbea_obročno_plačilo_1.png

ZAČNE SE TUKAJ

Celotno življenje gorskega kolesarjenja se začne s prvim - Začetna radovednost, iskrica avanture, slutnje, da je pod vejami visokih borovcev ali med poslikanimi puščavskimi zvoniki veliko za odkriti. Po negotovih zgodnjih udarcih pedala pride do učinkovitosti gibanja in uma, ki za vedno spremeni sinapse vaših možganov. Pride moč, nelagodje odide, jasnost pride, pa čeprav le za trenutek. Tu se začne življenje gorskega kolesarjenja.

sportr-orbea-onna-gorsko-kolo-mountain-bike.jpeg

ONNA POMENI UDOBJE IN NADZOR

Onna smo zasnovali za kolesarja, ki želi osvojiti pot. Geometrija kolesa, ki povečuje učinkovitost in nadzor, je kot nalašč za vsakega kolesarja, ki se uči ljubiti MTB.

PRIPRAVLJENI NA POT

S zoženo glavo, ki omogoča široko izbiro 100 mm vzmetnih vilic, hidravličnim kolutnim zavoram v vsej ponudbi in enojnim verižnikom Shimano pri vrhunskih modelih, je Onna opremljena za vožnjo. Z veliko prostora za široke pnevmatike za gorska kolesa za udobje in oprijem Onna ne bo omejeval vaših dogodivščin.

sportr-orbea-onna-gorsko-kolo-mountain-bike-.jpeg

PRIPRAVA ZA POTOPNO SEDEŽNO OPORO

Onna je popolnoma združljiva z notranjimi 27,2-milimetrskimi potopnimi sedežnimi oporami, tako da boste pripravljeni na vse poti v prihodnosti.

ZOŽENA GLAVA CEVI

Stožčasti krmilnik glave in vilic daje moč in togost tam, kjer sta potrebni, hkrati pa zmanjša težo z aluminijastimi cevmi krmila in ponujajo širši izbor kakovostnih vilic.

NOTRANJA NAPELJAVA KABLOV

Notranja napeljava kablov je skrbno vodena po najboljši poti, brez drgnjenja ali ropotanja.

sportr-orbea-onna-2.jpg

Izdelki, ki bi vas lahko še zanimali