IZDELKI PEATY'S


Sodelovanje s pestro posadko voznikov, mehanikov, znanstvenikov, oblikovalcev in inženirjev. Naloga Peatyja je proizvajati visoko zmogljive izdelke, ki zmanjšujejo čas, porabljen za dolgočasne koščke, tako, da lahko vsi več časa namenimo vožnji s kolesom!

Trudimo se, da so naši izdelki čim bolj uporabniku prijazni in okolju prijazni, ne da bi ogrozili delovanje. To pomeni načrtovanje in optimizacijo vsega, od osnovne formulacije izdelka do embalaže, logistike in načina ponovne uporabe ali recikliranja izdelka ob koncu življenjske dobe.

Tesnilo za plašče brez zračnice


Peatyjevo tesnilna masa je ne amonijska kar pomeni, da je nenevarna zmes za pnevmatike na osnovi lateksa. Tesnilna masa v pnevmatiki v zmernih podnebnih razmerah zdrži do 6 mesecev, v pnevmatiki se ne bo nabrala in jo enostavno speremo z vodo.

 
Formula hitro in učinkovito tesni, medtem ko biorazgradljivi bleščeči trombociti skrbijo za luknje in raztrganine do 6 mm. dodani zaviralci korozije preprečujejo razgradnjo plaščev in obročev.
šč

SPORTR.SI

trenutna zaloga

Maziva za verigo

 

Za vse vremenske razmere

Edinstvena dvodelna formula prodre in očisti globoko znotraj vaše verige, izžene vlago, pesek in umazanijo ter jih nadomesti z edinstveno mešanico olj in voskov za mazanje in zaščito. Da, pravilno ste prebrali. Peaty's Link Lube dejansko očisti vašo verigo, ko jo uporabljate!

 

Za Suho
LinkLube Dry je hitro biološko razgradljivo verižno mazivo na osnovi voska za uporabo v puščavskih suhih in prašnih do rahlo vlažnih pogojih. Naša edinstvena formula uporablja mešanico voskov, suspendiranih v vodni emulziji, da vam zagotovi dolgotrajno, čisto delujočo, tiho verigo.

SPORTR.SI

trenutna zaloga

Čistila

LoamFoam
Rojen iz profesionalnega kolesarskega kroga svetovnega pokala in zasnovan posebej za uporabo na visokotehnoloških kolesih in njihovih sestavnih delih.

Peaty's LoamFoam je sveže, biološko razgradljivo čistilo profesionalnega razreda, ki je trdno proti umazaniji, vendar varno za uporabo na vseh površinah ko