top of page
sportr-unno-mith-elektično-kolo-go-all-out.jpg

NOVOST V NAŠI PONUDBI

Če želiš biti opazen, potem bo UNNO pravšnja izbira. 

Unno je rojen v edinstveni oblikovalski kulturi Barcelone, je obseden z revolucionarnim dizajnom, ki navdihuje in preoblikuje kolesarsko industrijo.

sportr-unno-mith-elektično-kolo-2.jpeg

2022 En korak naprej


Točka prevoja. 17. marca 2022 je UNNO lansirali tisto, kar je verjetno eden najbolj prelomnih dizajnov v zgodovini gorskega kolesa: Unno MITH. Nekaj ​​mesecev pozneje je prejel tudi dve vrhunski nagradi za oblikovanje.

sportr-unno-mith-elektično-kolo-8.jpg

DIZAJN

 

Prednji del okvirja ni več v obliki trikotnika, saj cevi potekata vzdolžno, medtem ko je podsedežna cev samostojno postavljena. To so "modne smernice" španskega butičnega proizvajalca koles. Okvir je izdelan iz toray vlaken s tehniko monocoque. Sistem vzmetenja je Unnov “twin link” z dvema povezavama in navideznim vrtiščem.  Pod takšno zasnovo se podpisuje Cesar Rojo, ustanovitelj podjetja s sedežem v Barceloni.

sportr-unno-mith-elektično-kolo-7.jpg

SVILNATO GLADKO


Poslanstvo? Prilagoditi svetovno priznano kinematiko potrebam e-kolesa. Spoznajte sistem dvojnega vzmetenja za e-kolesa.

sportr-unno-mith-elektično-kolo-9_edited

PRIHODNOST


Kaj pa zdaj?


Neskončno prizadevanje za popolnost. Unno ostaja v ospredju inovacij, nenehno razvija nova kolesa in dosledno služi kot merilo za celotno kolesarsko industrijo.

So nenehna evolucija.

image.png
bottom of page