top of page

ORBEA LAUFEY

MOJSTER ZABAVE

Vožnja s hardtailom je izbira, ne kompromis, in če izberete Laufey, se odločite, da boste iz vsake vožnje iztisnili vse do zadnje kapljice zabave. Tukaj ste zaradi zabave in Laufey je pripravljen zahvaljujoč nizko postavljeni geometriji, visokim vilicam in tistemu čarobnemu občutku, ki izhaja iz pametne zasnove okvirja, ki absorbira neravnine poti in zmanjša obremenitev večjih udarcev.

TRDNEN. PREPROST. NEUSTAVLJIV.

Laufey ima trd zadnji del, narejen za preživetje zlorabe. Tovarniško vgrajena vinil zaščita, ščiti spodnjo cev pred neizogibnimi udarci kamenja, notranji kabli pa so zaščiteni in skriti.

VEDNO PRIPRAVLJEN NE GLEDE NA KAKŠNE POTI

Ne glede na to, ali vozite XC ali se odpravite na lokalno skakalnico, Laufey je pripravljen. Obujte gume XC ali izberite bolj agresivno gumo. Trail Geometry je ustvarjen za shredding, vendar to pomeni tudi, da vzbuja zaupanje pri novejših kolesarjih.

LOCKR: VSE, KAR POTREBUJETE, PRI ROKI

Ko je čas za drobljenje, je Laufey pripravljen. Lockr je prostor za shranjevanje, z dovolj prostora za vsa osnovna orodja in vse, kar potrebujete za kratke vožnje ali daljše dni.

POIŠČI SVOJEGA

Izdelki, ki bi vas lahko še zanimali

bottom of page