top of page

ORBEA OIZ

CILJAJ NA VRH

Oiz pozna trdo delo, potrebno za dosego vrhov, lestvic najboljših in stopničk. Za to nam ni treba izdelovati rodovnika - dve svetovni prvenstvi dokazujeta, da je Oiz čistokrven. Oiz in resen teren sta sinonima, zato je njegova prisotnost na svetovnem prvenstvu nesporna. Je najlažji, najtrši in najučinkovitejši stroj na voljo, ne glede na to, ali pripnete številko ali ga popeljete do najvišjega vrha med popoldansko vožnjo. Oiz ima tisto, kar potrebujete, da pridete tja - ni boljšega orožja, s katerim bi ciljali na vrh.

DOKAZAN NA TEKMOVANJU

Za izdelavo najhitrejšega kolesa potrebujete najhitrejše kolesarje. Iz tega razloga so Oiz razvili in testirali naši kolesarji XC WC in zmagovalne ekipe Cape Epic.

NOVA STEVARDESA

Ste pripravljeni na vzlet? Novi sistem RockShox kar najbolje izkoristi zmogljivost vašega vzmetenja z največjo zmogljivostjo in izjemno vodljivostjo.

NADZOR NE KOMPROMISI

Oiz je že od samega začetka zasnovan okoli 120 mm hoda, kar nam omogoča optimizacijo geometrije in kinematike ter odpravlja številne tradicionalne kompromise koles XC za daljša potovanja.

POIŠČI SVOJEGA

Izdelki, ki bi vas lahko še zanimali

bottom of page