top of page

ORBEA ORDU

NIKOLI VEČ ISTO

Tako kot je triatlon tekmovanje v več disciplinah, je Ordu elegantna mešanica aerodinamike, teže, upravljanja in ergonomije. Za tiste, ki želijo biti najhitrejši, najučinkovitejši in nagrajeni športniki, je Ordu prihodnost. Ti in triatlon ne bosta nikoli več ista.

AERODINAMIKA

Zahtevalo je več kot 2500 ur izračunov... Analiziranje okvirja, vilic in krmila ter prepoznavanje območij za izboljšanje in zmanjšanje aerodinamičnega upora.

POPOLNO RAVNOTEŽJE

Zgodovinsko gledano, če upoštevamo samo tri konstrukcijske dejavnike aerodinamiko, togost in težo redko prinesejo dramatično izboljšanje. Veliki dobički na enem od treh področij vedno ogrožajo eno ali obe drugi.

Ključ do izdelave najboljšega triatlonskega kolesa je iskanje ravnovesja teh ciljev in prepoznavanje dodatnih dejavnikov zmogljivosti, ki kolesarju omogočajo, da poveča učinkovitost.

ERGONOMIJA

Ordu je zasnovan tako, da ustreza najširšemu možnemu krogu kolesarjev. Ergonomija se zlahka spreminja v velikem razponu z le nekaj nastavitvenimi točkami, ki jih je enostavno prilagoditi vsakemu kolesarju ali predpisom dirke. Ni pomembno, ali ste zelo prilagodljivi ali ne Ordu bo izpolnil vaše potrebe.

POIŠČI SVOJEGA

Izdelki, ki bi vas lahko še zanimali

bottom of page