top of page

ORBEA WILD

NAJVEČKRAT NAGRAJENO KOLO V INDUSTRIJI EMTB

Najbolj ugledni mediji v panogi, kot so Bikeradar, The Loam Wolf in Pinkbike, so Wildu podelili nagrado za "Kolo leta" tako v ZDA kot v Veliki Britaniji. Poleg tega ga je E-Mountainbike nagradil kot "Najboljši na testu".

ONKRAJ MOČI

Lahko bi vam povedali, kako ima Wild najmočnejši motor ali kapaciteto baterije na trgu. Ampak ne bomo. Wild nas popelje onkraj takšnih trivialnosti in v svet onstran moči, kjer je vožnja najpomembnejša, kjer so poti neskončne in polne toka. Pustite težka, otopela električna kolesa za seboj in osvobodite svojega Wilda.

MAKSIMALNA ZMOGLJIVOST. MAKSIMALNA ZABAVA

Wild ukroti najbolj divje poti, vendar se vedno počuti živo, energično in vključujoče, ne pa kot odmaknjena, otopela vožnja mnogih e-koles. Wild je predvsem fantastično enduro kolo, to odražajo togost okvirja, manjša teža, podporno vzmetenje in e-razvita geometrija, ki vam omogoča popoln nadzor nad vožnjo.

ZMOGLJIVOST Z ENOSTAVNOSTJO

Zmogljivost zaradi preprostosti pomeni odstranitev vsega nepotrebnega in dodajanje le tistega, kar neposredno izboljša vožnjo. Zahvaljujoč tehnologijam, ki dajejo prednost preprostosti, kot sta SBS in Clean Cockpit, je Wildsov okvir osupljivo vitek in preprost, s čistimi linijami, kar pomeni, da bi lahko skoraj spregledali, da je to e-kolo.

POIŠČI SVOJEGA

Izdelki, ki bi vas lahko še zanimali

bottom of page