top of page

ORBEA KEMEN

POBEGNITE VSAKDANU

Najboljša orodja so tista, ki jih uporabljate vsak dan – popolno kolo je tisto, ki brezhibno ustreza vašim številnim potrebam. Neutrudljiv, zmogljiv in enostaven Kemen presega preprosto uporabnost tako, da vožnje z električnim kolesom spremeni v čudovite mini avanture. Požvižgajte se skozi jutranji promet, vdihnite svež zrak na poti v službo, pustite, da se Kemen napreza, da se ne boste spotili. Po službi se odpravite na dolgo pot domov, pobegnite s kolesarske steze in se podajte na urbano avanturo.

KEMEN
PRIPRAVLJENA NA MESTO

Kemen je lastnik mestnih ulic, zasnovanih za hitrost in udobje. Samozavestno in varno upravljanje pomeni, da vas ne skrbi, če vaša vožnja vključuje bolj grobe ceste ali makadamske poti.

KEMEN SUV
PRIPRAVLJENA NA ŽIVLJENJE

Kemen SUV je pripravljen na vaš natrpan urnik z večjimi pnevmatikami z bolj agresivno tekalno površino in močnim nosilcem za težke tovore in grobe ceste.

NAJ KEMEN PREJEMA SEV

Motor EP8 ima izdatno moč za najbolj strme ceste in največje obremenitve, kar je več kot dovolj, da hitro dosežete hitrost in poženete na delo, ne da bi se utrudili. Vrhunska baterija pomeni, da tudi s polno naloženim kolesom lahko pričakujete več kot 5 ur vožnje.

POIŠČI SVOJEGA

Izdelki, ki bi vas lahko še zanimali

bottom of page