top of page

ORBEA URRUN

RAZŠIRITE SVOJA OBZORJA

Urrun v baskovskem jeziku pomeni "daleč". Brez dvoma je Urrun e-kolo, ki vas popelje daleč in raziskuje daljna obzorja, vendar ima ime za nas večji pomen. Urrun govori o dolgi poti, na katero smo se podali s tem kolesom, in o tem, kako daleč smo prišli. Z novimi tehnologijami in inovativnimi integracijami lahko rečemo, da smo ponosni, da imamo Urrun v družini. Pobegnite, uživajte v večjih dogodivščinah, pojdite dlje in raziskujte težje. Ni več izgovorov.

ALUMINIJASTI OKVIRJI NASLEDNJE GENERACIJE

Aluminij naslednje generacije pomeni hidroformirane okvirje, čelne cevi in polirane zvare. Seveda je videti odlično, saj se ujema z estetiko karbonskega okvirja, vendar so pomembnejše prednosti zmogljivosti in odpornost proti utrujenosti. Tako smo prepričani v svoje okvirje, da ima vsak doživljenjsko garancijo.

NARAVNA MOČ

Urrun uporablja enak motor EP8 RS kot Rise, razvit v sodelovanju s Shimano, da zagotovi najbolj naraven občutek vožnje. Lahek, tih in odziven, predvsem pa učinkovit, Urrun deluje naravno in živo kot vaše telo.

BOLJŠA BATERIJA

Urrun govori o dolgih vožnjah in velikih dogodivščinah. Visoko optimizirana baterija ponuja vrhunsko energijsko gostoto, kar nam omogoča, da v manjši prostor spravimo več vozil, izboljšamo estetiko in zmanjšamo težo. Urrun ima dovolj pomoči za približno 3500 m ali do 8 ur vožnje.

POIŠČI SVOJEGA

Izdelki, ki bi vas lahko še zanimali

bottom of page