top of page
orbea-sportr-terra-cestno-kolo-gravel-kolesarjenje.jpg

ORBEA TERRA

leanpay_sportr-orbea_obročno_plačilo_1.png

ZMOGLJIVO KOLO

Gravel je vesolje različnih uporabnikov in terenov. Zato je Terra popolna platforma z različnimi modeli iz aluminija in karbona, ki ponuja najbolj vključujoče rešitve, ki nikogar ne bodo pustile ravnodušnega.

orbea-sportr-terra-cestno-kolo-gravel-kolesarjenje-3.jpg

GEOMETRIJA

Terra ponuja popolnoma novo zasnovo s specifično geometrijo. Trdo smo delali, pri čemer smo uporabili vse svoje izkušnje s cestnega in gorskega kolesa, da bi zagotovili uravnoteženo vožnjo z natančnim upravljanjem in največjim nadzorom.

OPREMLJENO Z OQUO

Serija Oquo Road Control vam omogoča, da nadaljujete z vožnjo še dolgo po koncu ceste. S poudarkom na robustnosti in udobju so ti popoln dodatek za popestritev vaših dogodivščin.

orbea-sportr-terra-cestno-kolo-gravel-kolesarjenje-5.jpg

PNEVMATIKE

Terro lahko opremite s pnevmatikami 700c x 45 za hitrost in učinkovitost na makadamskih cestah ali s tekalnimi površinami 650b x 50 za izjemno vzdržljivost in udobje velike prostornine, če potrebujete malo več oprijema.

ZDRUŽLJIVOST POGONA

Oblikovanje našega okvirja od začetka nam je dalo priložnost, da se spoprimemo s težavo, ki obstaja v številnih gravel okvirjih. Namreč ponuja vrsto možnosti pogona brez ogrožanja zračnosti pnevmatik.

LOCKR

Karbonski okvir ponuja prostor za shranjevanje znotraj spodnje cevi, skrit za kletko za steklenico vode, kjer je prostor za cev, črpalko ali kartušo CO2 ter izbor orodja.

orbea-sportr-terra-cestno-kolo-gravel-kolesarjenje.jpg

Izdelki, ki bi vas lahko še zanimali

bottom of page