top of page
RISE-orbea-sportr-kolo-gorsko kolo.jpg

ORBEA RISE

leanpay_sportr-orbea_obročno_plačilo_1.png

RISE BEYOND

Stroj, narejen da podaljša vaše druženje na ''trejlih'' in da vas približa ''tistemu trenutku''.
​​
RISE vam pokaže občutek, da manj "e" prinese več "kolesa". Ne glede na to, ali hrepenite po večjih razdaljah, dosežete bolj epske lokacije, izboljšujete učinkovitost ali povečujete pogostost svojih dogodivščin, vstanite (Rise) nad pričakovanji in odkrijte novi standard MTB.

RS TEŽA

Motor RS, baterija in elektronika so za polovico lažji od drugih sistemov e-koles. Skupna teža je lahko tudi le 16,5 kg.

 

Lepota sistema RS je v tem, da sta navor in moč za pomoč na voljo v razponu, kadar lahko uporabimo tako običajne kot visokokakovostne sestavne dele za kolesa.

MOČ RS MOTORJA

Ustvarjanje koncepta s Shimanom.

Zamisel o ustvarjanju lastne elektronike za Rise je bila zastrašujoča, vendar smo verjeli, da bo to edini način za uresničitev našega cilja celovitega sistema RS za "trail" kolesa.

Že dolgo smo iskali najboljši način, da to dosežemo, zato smo, ko je Shimano delil načrte za svoj novi motor EP8, hitro ugotovili, da nam ta izjemna pogonska enota nudi popolno platformo za gradnjo koncepta RS Power.

KONCEPT SINERGIJE Z KOLESARJEM

RS je nova filozofija - popolnoma integriran sistem, ki postane resničnost, ko se moč, vmesnik dosega in teža obravnavajo skupaj.

Nova izkušnja vožnje, ki povečuje veselje pri tradicionalni vožnji z nežno podporo, ki se čuti tako naravna in živa kot da jo dodaja vaše telo. Minimalističen, integriran in eleganten, brez zajetnih komponent, vas približa progi po kateri drvite. Orbea Rise je zasnovan za uživanje!

sportr-orbea-gorsko-kolo-gorska-kolesa-e

Izdelki, ki bi vas lahko še zanimali