top of page
orbea-sportr-rallon-gorsko-kolo-kolesarjenje.jpg

ORBEA OCCAM

leanpay_sportr-orbea_obročno_plačilo_1.png

NAJ BO NARAVA VAŠE IGRIŠČE

Vaše kolo se mora ujemati z vašo vizijo vožnje in se prilagajati kakršni koli pustolovščini, na katero vas popelje pot. Occam LT je glas v vaši glavi, ki vam pove, da lahko pritisnete močneje, ne pritiskate na zavore in greste še malo dlje. Na srečo pa prinaša tudi rezervo, da se rešite kakršnih koli težav, v katere zabredete! Attitude Adjust vam omogoča, da spremenite geometrijo v približno 15 sekundah. Ko stvari postanejo nemirne, ste lahko prepričani, da je Occam LT pripravljen na uničenje

ZABAVA NA VZPONU; IZGRED NA SPUSTU

Varčujte z energijo na vzponih, da se lahko vržete v vsak spust. S popolno sestavo, pripravljenostjo za najbolj naporne poti in v celoti podprto z našo doživljenjsko garancijo, so stvari pri vzponih postale veliko lažje. Beight light seveda ne pomeni le zabave na vzponih! Pri spustih lahko Occam LT zlahka vržete naokoli, spreminjate vrvi in izključite vsako funkcijo.

SPREMENI GEOMETRIJO V MANJ KOT 15 SEKUNDAH

Attitude Adjust vam omogoča, da nastavite Occam LT tako, da bo ustrezal kakršni koli avanturi, ki jo imate v mislih. Z našim novim sistemom Quick Flip preklop iz High na Low traja le nekaj sekund. Pametna zamaknjena zasnova pomeni, da morate samo zrahljati vijak s 6 mm šestrobim orodjem na zadnji osi in rahlo potegniti navzgor zgornjo cev. Traja manj kot 15 sekund.

VEČ MOŽNOSTI KOT KDORKOLI

Izberite Occam LT, ki je na voljo v High Polish Aluminium ali OMR Carbon. Konfigurirajte svoje kolo z MyO, tako da izbirate med široko paleto komponent, barv in dizajnov. Naš tovarniško nanešen vinil, Second Skin, ščiti vaše kolo in dodaja še več možnosti za personalizacijo dizajna. Nobeno drugo kolo ne ponuja toliko možnosti!

orbea-sportr-occam-occamlt-occamsl-gorsko-kolo-3.jpg

Izdelki, ki bi vas lahko še zanimali