TEST KOLESA ORBEA

 

Kako prideš do testnega kolesa?

Spodaj poiščeš želeni model kolesa ter klikneš gumb  "Izberi". Nato izbereš želeni datum in uro ter klikneš gumb "Rezerviraj". Za tem sledi še vpis tvojih podatkov. V najkrajšem možnem času te bomo kontaktirali in ti potrdili oziroma preklicali rezervacijo (v kolikor je kolo takrat že zasedeno). Vedno pa lahko rezervacijo opravite preko telefona v času delovnih ur trgovine (PON-PET 10:00-18:00).

 

Kdaj in kje lahko kolo testiraš?

Test kolesa se izvaja v parku Golovec Trails. Prevzem in vračilo kolesa sta na Hudourniška pot 2, 1000 Ljubljana. 

Kako plačaš?

Plačilo testa kolesa opraviš pred prevzemom s kreditno kartico (Mastercard, Visa...), kar bo navedeno tudi na najemni pogodbi.

* S seboj potrebuješ veljavni osebni dokument in kreditno kartico na kateri vam rezerviramo sredstva za varščino kolesa, ki se ti vrnejo nazaj na račun, ko kolo vrneš v primeru, da je kolo v takem stanju kot si ga prevzel. V kolikor na kolesu pride do poškodb, najemnik sam plača nastalo škodo in stroške popravila.

 

Pogoji najema: 

1. Stranka s podpisom jamči za resničnost podatkov.

2. Če stranka zamudi z vračilom se ji obračuna dodatna ura najema.

3. sportR.si d.o.o., Linhartova cesta 42, Ljubljana, 1000 Ljubljana, lahko v primeru nevračila vnovči založena sredstva in prijavi odtujitev artikla organom Policije.

4. V primeru, da stranka vrne artikel poškodovan, poškodbe pa niso posledica normalne uporabe, se stranki zaračuna popravilo artikla po veljavnem ceniku servisnih storitev sportR.si d.o.o. V kolikor artikla ni mogoče popraviti, je stranka dolžna plačati maloprodajno ceno artikla.

5. Uporaba izposojenega artikla je na lastno odgovornost!

6. Pri izposoji stranka obvezno predloži osebni dokument.

7. Stranki vrnemo kavcijo, ko vrne nepoškodovan artikel.

8. Artikel je potrebno vrniti do dogovorjene ure, v nasprotnem primeru se zamuda obračuna po ceniku!

9. Artikel je možno v poslovalnici rezervirati s predhodnim plačilom najema.

10. Izposojeni artikel je potrebno vrniti, kjer je bil izposojen. Uporabnik/najemnik s podpisom najemnega obrazca izjavlja, da je opremo natančno pregledal in da na njej ni napak. Izjavlja, da izposojeno opremo zna pravilno uporabljati in prevzema vso odgovornost za škodo, ki bi morebiti nastala v zvezi z njeno uporabo. Vnaprej se odpoveduje vsem zahtevkom zoper podjetja sportR.si d.o.o. v zvezi z uporabo izposojene opreme. Jamči, da bo opremo uporabljal samo podpisnik/najemnik in v primeru, da bi kakršnakoli škoda v zvezi z izposojeno opremo nastala tretjim osebam prevzema vso odgovornost za nastalo škodo in bo po potrebi podjetje sportR.si d.o.o. v celoti odškodoval.

IZBERI SVOJE TESTNO KOLO ORBEA

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon